Iben sælger ud til kusinen

Iben Hjejle har afsat sin halvpart i familiens sommerhus til Josefine, og alt tyder på, at Iben har været særdeles venlig ved sin kusine

Ibens kusine Josefine Hjejle har gjort en god handel: 300.000 kr. skulle hun give for Ibens halvdel i sommerhuset, der er 720.000 kr. værd. (Foto: Ole Steen)
Ibens kusine Josefine Hjejle har gjort en god handel: 300.000 kr. skulle hun give for Ibens halvdel i sommerhuset, der er 720.000 kr. værd. (Foto: Ole Steen)
Casper Christensen og Iben Hjejle har sluppet deres sidste greb i fast ejendom og bor nu udelukkende til leje i en hundedyr lejlighed i det indre København.

Parrets tidligere fristed ved Jyderup i Vestsjælland er nemlig blevet solgt til Ibens kusine, Josefine.

Tidligere ejede Iben Hjejle sommerhuset alene, men 29. marts 2004 solgte hun en halvpart til en Corinna Hjejle, som stadig ejer halvdelen og i sidste uge overtog Josefine Hjejle så Ibens anden halvdel.

Alt tyder på, at Iben har været særdeles venlig ved sin kusine.

For selv om den offentlige vurdering af huset lyder på 720.000 kroner – og derfor i realiteten er væsentligt mere værd – så slap Josefine med at betale 300.000 kroner.

Hundedyre leje-lejligheder
Casper Christensen og Iben Hjejle har længe stået uden for det buldrende boligmarked og har i stedet lejet sig ind i store lejligheder i København, mens deres jævnaldrende blev murstensmillionærer.

Først boede de i en overdådig lejlighed i Kronprinsensgade, mens de i dag kan kigge over på Københavns Byret og nyde livet i den gamle bydel.

Til gengæld må de selv spare op til pensionen, for parret har ingen fast ejendom, de kan realisere. I hvert fald ikke i Danmark.