Nik blev far til en pige

Playeren stifter kernefamilie som 26-årig. Niclas Genckel Petersen er blevet far til en lille pige. Mor og barn har det godt

Den pigeglade popdreng har fået nye forpligtelser efter danselæreren Sofie Mai Søberg har født ham en datter. (Foto: Camilla Stephan)
Den pigeglade popdreng har fået nye forpligtelser efter danselæreren Sofie Mai Søberg har født ham en datter. (Foto: Camilla Stephan)
Fra nu af er det slut med et liv som fuldblods-player på de københavnske in-steder. For søndag aften blev 26-årige Niclas Genckel Petersen, bedre kendt som Nik, far for første gang.

- Ja, jeg kan bekræfte, at fødslen har fundet sted, og at det blev en lille pige. Både mor og baby har det godt, men mere ved jeg heller ikke, siger talskvinden Trine fra pladeselskabet EMI til Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger fandt fødslen sted på Frederiksberg Hospital søndag aften klokken 19, hvorefter familie - og Jay - blev informeret om ankomsten af det lille vidunder.

En dansk ting
Moderen er danselæreren Sofie Mai Søberg, som har dansestudie i den bygning, hvor Nik og Jays pladeselskab holder til.

Så mens han i mange år førte sig frem som den pigeglade popdreng, nød han i virkeligheden en tilværelse med den faste kæreste Sofie.

Til gengæld skal hun ikke regne med, at Nik stopper med at skeje ud, blot fordi han er blevet far.

- Det er sådan en dansk ting, at nu har man fået børn eller kæreste eller flytter sammen, og så er alting anderledes. Jeg kan ikke se, hvorfor det skulle blive anderledes eller på et andet niveau, har han således tidligere udtalt.

Bor i Nordvestkvarteret
Til gengæld kan moderen glæde sig over, at det er slut med vild sex med håbefulde fans.

- Jeg kunne have fire trekanter om dagen, men det gør jeg ikke, bl.a. fordi jeg er blevet ældre og skal være far. Det betyder dog ikke, at jeg ikke stadig skal gå på stripbar en gang imellem og komme hjem klokken fem, bedyrede Nik således over for Berlingske Tidende.

Parret har i lang tid boet sammen på Gl. Kongevej på Frederiksberg i København, men er netop flyttet til en større lejlighed i Nordvestkvarteret - kun et stenkast fra Jay, der har forladt barndomsbyen Værløse.

Den lille babypige får dog ikke konsekvenser for Nik i form af ægteskab.

Den hemmelige kæreste
- Vi har ingen planer om at blive gift, sagde Sofie således til Ekstra Bladet, da vi i sin tid kunne afsløre, at hun var gravid.

Her kunne hun også fortælle, at de ikke kendte kønnet på babyen på forhånd, og at hun trivedes med at være Niks hemmelige kæreste.

- Nej, jeg er ikke så god til det her med pressen. Så det har passet mig fint, fortalte hun.

Om det så passer hende, at Nik nægter at købe en stationcar, som Ekstra Bladet foreslog, er en anden sag. Nik tog ikke imod rådet, men vil stadig beholde sin sportsbil.

Ligesom nattelivet stadig vil friste den 26-årige. Men lad os tales ved om et halvt år, Nik ...