Vinterberg går fra konen

Festen er slut. Den danske succesinstruktør Thomas Vinterberg går efter 17 år fra sin kone - teaterinstruktøren Maria Walbom

homas Vinterberg og Maria Walbom er ikke længere sammen. (Foto: Thomas Sjørup)
homas Vinterberg og Maria Walbom er ikke længere sammen. (Foto: Thomas Sjørup)
Følg Danske kendte

Syvårs krisen er blevet til en 17-års krise for den danske succesinstruktør Thomas Vinterberg og hans teaterinstruktørkone, Maria Walbom, der nåede at få to piger, Ida på seks og 12-årige Nana, inden de besluttede at gå fra hinanden.

– Det er rigtigt, at Thomas og jeg skal skilles. Det er en stor beslutning efter så mange års ægteskab, men beslutningen er truffet, siger Maria Walbom til Billed-Bladet.

Thomas Vinterberg, der lige nu er i gang med at klippe sin nyeste film, ’En mand kommer hjem’, har, lige siden han fik succes med dogmefilmen ’Festen’, været en del af inderkredsen i det danske jetset, og både han og konen er på kindkys med Frederik og Mary.

Instruktørparret var blandt de heldige, der var inviteret med til kronprinsebrylluppet i 2004, og Frederik og Mary var med til at kaste glans over premieren på Vinterbergs film ’Dear Wendy’ i 2005.

Nu kan Vinterberg/Walbom så bare håbe på, at kronprinsparret forstår at dele sol og vind lige, så hverken Thomas eller Maria skal frygte at miste det dyrebare venskab.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby