Alex og Martin går hver til sit

Forholdet mellem Alexandra og Martin Jørgensen er slut. Den 28-årige fotograf har flyttet sine ting ud af Alexandras villa, skriver Kig Ind

Martin Jørgensen på arbejde som lydmand for JJ Film under optagelserne til et program med prinsesse Alexandra som hovedperson.
Martin Jørgensen på arbejde som lydmand for JJ Film under optagelserne til et program med prinsesse Alexandra som hovedperson.

Forholdet mellem den 42-årige prinsesse Alexandra og den 28-årige fotograf Martin Jørgensen er slut. Fredag flyttede Martin sine ting ud af Alexandras 269 kvadratmeter store villa på hjørnet af Svanemøllevej og Vangehusvej, skriver Kig Ind.

Ifølge bladet har kærligheden mellem Alex og Martin længe kørt på pumperne. Især fordi de aldrig har kunnet udleve deres forelskelse i offentligheden.

Forelskede sig i 2003
Alexandra og Martin Jørgensen forelskede sig angiveligt i hinanden i 2003. Under optagelserne til JJ-films dokumentarprogram 'Verdens Børn'. Programmet skildrer Alexandra på arbejde for UNICEF i blandt andet Thailand og Italien. Optagelserne forgik bl.a. i Thailand i februar 2003. Martin Jørgensen arbejdede
som lyd og kameramand for JJ-film på projektet og var på dette tidspunkt et kendt ansigt i det københavnske natteliv.

Først i august 2005 blev forholdet mellem Alexandra og Martin Jørgensen offentligt kendt. Parret har siden holdt lav profil og kun vist sig sammen under ferier i udlandet.

Ren Romeo og Julie
Tidligere har Ekstra Bladets sexolog Joan Ørting givet denne vurdering af Alex og Martins hemmelighedsfulde forhold.

- Jeg synes ikke, at Alexander og Martin skal stå offentligt frem som par, så længe de kan nyde hinanden, som de gør nu. Jo mere skjult et forhold bliver nødt til at være, desto mere seksualitet er der mellem parret. Det giver et ekstra krydderi i forholdet, når man bliver nødt til at liste rundt og gemme sig, som de gør, siger Joan Ørting, der mener at Alex' og Martins forhold er den rene Romeo og Julie.

- Og lidenskaben lever vanvittig godt i det forum. Der findes ikke noget, der er mere erotisk og romantisk end skjult kærlighed.