Annonce:
Annonce:

Julie Berthelsen single igen

Den grønlandske popsanger er igen ledig på markedet. Hun kunne ikke få tingene til at hænge sammen med sin håndboldkæreste

Julie Berthelsen med Hans Peter Motzfeldt til Robbie Williams- koncert sidste år i Parken. Nu er parret gået hver til sit. (Foto: Thomas  Lekfeldt)
Julie Berthelsen med Hans Peter Motzfeldt til Robbie Williams- koncert sidste år i Parken. Nu er parret gået hver til sit. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte
Pop-tøsen Julie Berthelsen, der netop er blevet kåret i ugebladet Her & Nu til at være indehaver af intet mindre end Verdens Bedste Bryster, er blevet skilt fra sin grønlandske håndbold-kæreste, Hans Peter Motzfeldt.

Nyheden om sit nye single-liv slipper sangerinden, der blev nummer to i reality-showet 'Popstars' efter Jon Nørgaard i 2002, ud i livsstilsmagasinet Womans World, der udkommer i dag.

Om årsagen til bruddet forklarer Julie Berthelsen, at hun og Hans Peter Motzfeldt var for forskellige af væsen til, at det kunne holde i længden.

– Man tiltrækkes af forskelligheder i starten, men det er de samme ting, der skiller parrene senere i forløbet. Man kan vel egentlig sige, at det var præcis, hvad der skete med vores forhold, men det tager jo lang tid at erkende det, siger Julie.

Parret har holdt sammen siden sommeren 2003, og Julie Berthelsen erkender, at bruddet ikke har været let at forholde sig til.

– Det krævede faktisk lidt mod at være alene, og jeg fraveg da også alle mine principper og lod både tv og dvd-afspiller rykke ind i soveværelset for at finde lidt trøst, bekender hun.
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: