Andrea skilt

Enlig mor til Isolde: De nybagte forældre Andrea Elisabeth Rudolph og Jacob Houlind er gået fra hinanden

Andrea og Jacob strålede af lykke, da de fandt hinanden og senere fandt ud af, at de skulle være forældre. I dag er de gået fra hinanden. (Foto: Jens Dige)
Andrea og Jacob strålede af lykke, da de fandt hinanden og senere fandt ud af, at de skulle være forældre. I dag er de gået fra hinanden. (Foto: Jens Dige)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte
Kun et år efter, at de blev de stolte forældre til datteren Isolde, må Andrea Elisabeth Rudolph og Jacob Houlind erkende, at kærligheden kan have trange kår, når et nyt familiemedlem melder sin ankomst.

Parret er nemlig gået fra hinanden, erfarer Ekstra Bladet.

Det er ellers ikke længe siden, at den lille familie kom hjem fra en to måneder lang orlov, der blev holdt i Brasilien, og hvor Isolde, mor og far skulle have masser af ro til at lære hinanden at kende, og hvor Andrea og Jacob skulle puste ud efter en travl hverdag med glødende karrierer.

Men kort efter, at de vendte tilbage til hjemlandet, flyttede de fra hinanden.

Flyttet i sommerhus
Ifølge Folkeregistret er parret stadig tilmeldt den fælles lejlighed på Frederiksberg, som de købte forud for fødslen, og som skulle have dannet rammen om Isoldes opvækst.

Men ifølge Ekstra Bladets oplysninger opholder Andrea Elisabeth Rudolph sig mest i sit sommerhus, mens Jacob bor i lejligheden og passer sit job på Nordisk Film. Andrea bliver således ofte spottet i det trendy Tisvilde – uden Jacob.

Bruddet er så nyt, at telefonsvareren på adressen stadig annoncerer, at det er hos Andrea og Jacob, men i virkeligheden lever de nu adskilt.

Nåede begge at sælge
Hvem, der overtager lejligheden på Frederiksberg, er et åbent spørgsmål, men begge nåede at sælge de lejligheder, de havde, da de mødte hinanden.

Først solgte Andrea sin lejlighed på Vesterbro, og den 15. januar i år solgte Jacob Houlind sin ejerlejlighed på Strandboulevarden 25.

Jacob Houlind, der er direktør i Nordisk Film, har ikke ønsket at kommentere bruddet, men skriver i en mail til Ekstra Bladet:

– Jeg er ikke i stand til at kommentere de spørgsmål, du måtte have vedrørende mit privatliv.

Alt var dog fryd og gammen, da parret konstaterede, at de skulle have et barn. For dengang ville den vordende mor ikke udelukke, at det kun var det første.

Vært på ny omgang ’Vild med dans’
– Det må tiden vise. Nu skal vi lige have den første, sagde hun således til Ekstra Bladet, da vi spurgte, om hun ville have flere børn.

Andrea Elisabeth Rudolph har ikke været at træffe for en kommentar. Hun har formentlig også sit at se til for tiden. Først gik hun og kæresten fra hinanden, og derefter blev hun og TV2 Radio enige om at gå hver til sit.

Til gengæld fik hun værtsrollen på den nye omgang af ’Vild med dans’ på TV2 og er derfor snart tilbage i mediebilledet efter sin lange barsel.

Jacob Houlind og Andrea Elisabeth Rudolph nåede aldrig at blive gift med hinanden, før de nåede til den erkendelse, at forholdet ikke holdt.

Om parret er i tænkeboks for at vurdere forholdets chancer, eller om de har opgivet at finde melodien igen, vides ikke.

Men med små børn gør de fleste deres yderste for at se, om der er den mindste chance for, at familien kan bestå.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+