Dennis Knudsen: Undskyld kz-ordet, men budskabet passer

Kendisstylist lagt for had på Facebook efter slankeinterview i forbindelse med sin 50 års fødselsdag

Det er svært at se, at denne veltrimmede krop tilhører en 50-årig. Foto: Elona Sjøgren/Privat
Det er svært at se, at denne veltrimmede krop tilhører en 50-årig. Foto: Elona Sjøgren/Privat

En lidt for kæk sammenligning imellem kz-fanger og slankhed kontra tykke mennesker, der overspiser har lagt Dennis Knudsen for had på Facebook. Mængden af vrede kommentarer og de deraf-følgende 'likes' viser, at Dennis Knudsens budskab om, at 'alle kan tabe sig' går tabt på grund af hans uheldige formulering.

Dennis Knudsen: Flere spillere sled deres duske op

'- Der er ikke et menneske, der ikke kan tabe sig. Jeg ved, det lyder barsk, men i kz-lejrene fik de ingen mad, og her tabte alle sig,' udtalte kendisstylisten i forbindelse med sin 50 års fødselsdag. Og det med kz-fangerne undskylder han nu.

- Budskabet passer, men formuleringen er jeg ked af. Den undskylder jeg. Det, jeg prøvede at sige, var, at der er en sammenhæng imellem mængden af mad og mængden af deller. Hvis man spiser meget mad og ikke rører sig, bliver man tyk. Mens man taber sig, hvis man spiser mindre mad og rører sig mere. Det er ganske simpelt, forklarer Dennis, der er rystet over, at han i den grad er kommet til at støde folk med sin uheldige sammenligning.

Knudsen laver toupé-duske til von Trier

De kendtes frisør har netop gennemført en Ironman. I den forbindelse har han tabt 14 kg, og det var også på høje tid.

- Det var ikke et sekund for tidligt, for alle mine tal - blodprøver, kolesteroltal osv. - var mildest talt ikke kønne. Men så sagde jeg til mig selv, at jeg ikke ville fylde 50 år på den måde, og så gik jeg i gang. Og nu fem måneder senere har jeg en gennemtestet krop, der er fit som en 34-årigs.

Dennis Knudsen i tyrkisk mareridt

Dennis Knudsen mener, at når han - en frisør fra en to og en halv-værelses lejlighed i Mørkhøj kan, så kan alle.

- Det handler om at lukke munden og lette røven. Jeg har knækket koden, og det kan alle andre også gøre - med mindre de selvfølgelig har en eller anden lidelse, som forhindrer det, fastslår han.