Annonce:
Annonce:

Brystbomben Babenko åben for ny fyr

Netop hjemkommet fra en fest-uge i Alanya afslører Fristet-baben Irina Babenko, at hun er åben for ny kæreste

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Hun blev landskendt via sin deltagelse i 'Fristet', og siden har den veldrejede reality-babe fristet et utal af håbefulde fyre. Og nu er det altså nu, hvis drengedrømmen for alvor skal blive til virkelighed. Babse-Babenko er nemlig i markedet for ny kæreste.

Geggo snaver løs på venindes bryster

-Jeg mødte da nogle vildt søde fyre i Alanye, men var ikke sammen med nogen dernede – og ja, jeg er fortsat single. Jeg er dog så småt ved at være åben for tanken om en ny kæreste, siger Irina Babenko og uddyber.

- En fyr der ikke udelukkende går efter udseendet eller det faktum, at jeg har været på tv, smiler Irina Babenko, som uden tvivl har fristet ikke så få under sit sommerparty-besøg i festbyen Alanya.

Sexede Irina i musikvideo

Her var hun på fest-ferie med Amalies ekskæreste, Paradise-ulven Peter Birch og kendis-bøssernes pt. foretrukne jagtoffer, Nicolai Schwartz, der senest har slået sine tv-folder i Singleliv.

Annonce:

Et festligt og farverigt dansk trekløver, der uden tvivl vakte opmærksomhed i det tyrkiske.

Sov i samme seng
- Folk kunne bare ikke finde ud af, om jeg var sammen med Peter eller Nico, og det havde vi det vildt sjovt med. Men nej, der skete intet imellem os tre - i hvert fald ikke noget, der skal frem her, fortsætter den attraktive og yderst kurvede singlepige.

Og det altså til trods for, at trekløveret et par gange sov rusen ud i samme seng.

Reality-babes: Umuligt at få et job

- Tidligere har jeg, må jeg indrømme, været lidt for hurtigt til at kaste mig ud i forhold med fyre, der alligevel ikke helt var sagen, siger Irina Babenko, som nu mener, at hun er klar til et mere seriøst forhold.

- Nu er jeg ved at være en voksen kvinde, der kun for alvor vil involvere mig med en fyr, hvis han behandler mig ordentligt, slutter Babenko, der har planer om at returnere til det tyrkiske ferieparadis i løbet af juli måned.

Se mere til reality-trekløverets fest-udflugt til Alanya her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: