Annonce:
Annonce:

Diva-Irina ind i bikini-krigen

Sexede Irina Babenko er seneste kendis i Ekstra Bladets bikini-krig

Irina Babenko lagde i weekenden dette bikini-billede ud på Instagram. (Foto: privatfoto).
Irina Babenko lagde i weekenden dette bikini-billede ud på Instagram. (Foto: privatfoto).
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Jo varmere det bliver, desto flere frække bikini-billeder smider de danske kendte på sociale medier som Instagram.

Derfor har Ekstra Bladet sat gang i en 'bikini-krig', hvor én kendis senere vil kunne sole sig i titlen som årets hotteste kendiskvinde i bikini.

Danske kendiskvinder i fræk bikini-krig

I dag præsenterer vi smukke Irina Babenko - kendt fra TV3-shows som 'Fristet' og 'Divaer i junglen'.

Den velformede reality-deltager har ikke været karrig med at præsentere bikini-billeder på sine profiler på de sociale medier. Senest i weekenden røg der to nye bikini-skud ind på Instagram-profilen:

Annonce:

- Jeg mener ikke, jeg nødvendigvis skal vinde. Jeg syntes ikke, det er fair at udpege et bestemt kvindekrops-ideal til at være bedre end andre. Jeg prøver ofte at fortælle mine unge læsere på min blog og på Facebook, at de skal elske sig selv præcis, som de er. Jeg håber med tiden, at unge mennesker ikke skal kæmpe så hårdt for at opnå et eller andet skønheds-ideal, og at de i stedet kan nyde livet lidt mere, vurderer Irina, der ikke selv er fanatisk med kost og motion:

- Jeg er jo godt klar over, jeg ikke er to meter høj og ultra slank. Jeg har former. Det har jeg det godt med personligt, og jeg vælger bikini efter det. Jeg tager heller ikke træning og kost så højtideligt, selv om jeg selvfølgelig også tænker lidt over det, forklarer Irina, der er bevidst om, hvilke signaler hun sender via de sociale medier:

- Jeg viser med vilje billeder af min bagdel, der måske er lidt for stor og min mave, der ikke altid er helt flad, så de unge mennesker der følger mig kan se, at det er i orden, forklarer hun.

Ekstra Bladets bikini-battle løber frem til slutningen af måneden. Derefter bliver de bedste bud udvalgt, og det er så op til jer læsere at kåre årets hotteste kendiskvinde i bikini.Mascha Vang klar til bikini-krig

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: