Annonce:
Annonce:

Paradise-ven: Himlen er blevet en engel rigere

Der var samlet penge ind til en operation i Tyskland, men Tinna Jakobsen måtte opgive kampen mod kræften, inden hun kom afsted

Tinna Jakobsen har tabt kampen mod kræften. Foto: TV3
Tinna Jakobsen har tabt kampen mod kræften. Foto: TV3
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Der var et lille håb, der funklede ude i horisonten for 24-årige Tinna Jakobsen, der var syg af livmoderhalskræft. En indsamling havde samlet penge nok ind til en operation i Tyskland, der gav et håb om, at hun kunne blive helbredt for den onde sygdom.

Men natten til i går forsvandt den sidste lille solstråle, det sidste lille håb, da den smukke unge kvinde, som vi lærte at kende i realityprogrammet Paradise Hotel, opgav kampen og sov ind.

- Jeg er dybt ulykkelig. Det er ufuldstændig uretfærdigt. Vi skulle bare have haft lidt mere tid, siger Michael Lange, der har stået for indsamlingen og lærte Tinna at kende, efter han selv var deltager i Paradise Hotel en sæson efter Tinna.

Faktisk var det meningen, at Tinna skulle have været til undersøgelse i Tyskland i morgen mandag og derefter skulle opereres.

Annonce:

- Der var penge nok til den første operaton i Tyskland, som var skaffet ved indsamlingen, fortæller Michael Lange, der flere gange bryder sammen i gråd. Han er dybt berørt af venindens alt for tidlige og meningsløse død.

- Himlen er blevet en engel rigere, siger han med overbevisning.

Paradise-Tinna er død af kræft

Han fortæller, at Tinna og hendes familie har oplevet en overvældende støtte i sygdomsforløbet. Det fremgår også af Facebooksiden R.I.P. Tinna Jakobsen.

Opbakningen hjalp også Tinna i den svære tid.

Stor opbakning til kræftramt realitystjerne

- På et tidspunkt havde Tinna fået det bedre, og det gav hende et løft, at hun kunne mærke den her opbakning. Jeg føler bare så meget med famiilen og hendes nærmeste, fortæller Michael, der ikke mener, at det kan være rigtigt, at Tinna blev opgivet af det danske sundhedssystem.

Læge om Paradise-Tinnas cancer: Svær at behandle

- Det er frustrerende at vide, at der var håb at hente i Tyskland. 300.000 er ikke så mange penge. Det kan ikke være rigtigt, at hun bliver opgivet af det danske system, siger han.

Annonce:

På hjemmesiden caremaker.dk skrev Tinnas mor om datterens meningsløse sygdom og søsatte indsamlingen, der skulle skaffe de 300.000 kroner, som behandlingen i Tyskland kostede.

’Skal vi virkelig indfinde os med at vi skal miste vores elskede datter, søster, niece, moster, veninde osv til denne forbandede sygdom!?! Vi kan simpelthen ikke undvære Tinna. Hendes fantastiske personlighed, hendes vidunderlige humoristiske og optimistiske væsen. Hun er der ALTID for alle andre, hun er vores lille solstråle. Vi har brug for hendes lys til at fungere. Vi KAN simpelthen ikke leve uden hende. Hun fortjener livet,’ skrev Tinnas mor, der også skrev:

’Vores absolut sidste mulighed er en operation i Tyskland. Vi har været i kontakt med læger/ sygehuse verden over, men kun Herwert Müller kan tilbyde en operation der forhåbentlig kan fjerne al kræften i hendes underliv.’

Desværre fik Tinna Jakobsen aldrig den mulighed.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: