Annonce:
Annonce:

Stangstiv reality-diva mister fem timers tv-optagelser

Irina Babenko mistede i en brandert et kamera med fem timers optagelser til nyt reality-program

Irina Babenko drak sig fuld og glemte et kamera med fem timers reality-optagelser, da hun natten til løradg var i byen i København. (Foto: Covermodel.dk).
Irina Babenko drak sig fuld og glemte et kamera med fem timers reality-optagelser, da hun natten til løradg var i byen i København. (Foto: Covermodel.dk).
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Shit!!

Lige præcis sådan tænkte reality-baben Irina Babenko, da hun lørdag morgen var på vej hjem med toget efter en ualmindelig våd bytur i det københavnske natteliv.

Hele aftenen havde hun slæbt rundt på et kamera for at filme sin turné rundt på de københavnske barer. Kameraet lå bare ikke længere i hendes taske, men i stedet på en bardisk et eller andet sted i byen. Hun anede bare ikke hvor.

- Jeg havde fået udleveret et professionelt kamera, som jeg skulle optage min bytur med. Det var ret stort, tungt og klodset og havde for eksempel sådan en lille boom-stang på, så det var ikke bare sådan lige til at miste, men jeg var ret fuld, fortæller Irina Babenko, der blandt andet er kendt for sin deltagelse i 'Divaer i junglen'.

Diva-Irina ind i bikini-krigen

Annonce:

Byturen var startet på et hotel til et modeshow, hvor der var fri bar, så hurtigt var reality-pigen kommet i virkelig godt humør. Næste stop var Remees natklub Zen i Nørregade, så Zoo-bar i Sværtegade og derefter videre ud på byens små, tilrøgede beværtninger.

- Jeg var så fuld, at jeg til sidst ikke anede, hvor jeg var, siger Irina, der dog blev så tilpas ædru, da hun opdagede, at hun havde mistet kameraet, at hun vidste, at hun måtte skaffe det igen med det samme.

Derfor lagde hun hurtigt en besked ud på Facebook, hvor hun spurgte, om nogen kunne hjælpe hende. Den besked så produktionsselskabet, der havde lånt hende kameraet. Nervøse for deres kamera begyndte de at kime Irina ned.

- Jeg turde simpelthen ikke tage den. Jeg vidste godt, at jeg var ude at skide.

Brystbomben Babenko åben for ny fyr

På kameraet lå fem timers uerstattelige tv-optagelser, der skulle bruges til et nyt reality-show, der får premiere på DR3 til næste år.

- Det var fuldstændig som i 'Tømmermænd i Vegas'-filmene. Jeg snakkede med mine veninder, og vi prøvede at genskabe, hvor vi havde været i løbet af aftenen.

Annonce:

Heldigvis fik hun af en ven at vide, at kameraet vist lå på en lille, snusket bar i Københavns centrum. Og heldigvis lå det der stadig, da Irina op ad lørdagen kiggede forbi for at hente det.

Sexede Irina i musikvideo

Episoden lærte hende dog ikke at holde meget bedre øje med kameraet. Samme aften havde hun det med i byen igen.

- Og så var jeg sgu ved at glemme det igen! Men nu ved alle mine venner, at jeg har det med, og de hjælper mig med at huske på det, siger Irina Babenko.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: