Verdenshistorie: Frede er 'Jernmand'

Kronprins Frederik har netop passeret målstreget og kan nu som den første kongelige i verden kalde sig Ironman

Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

En udkørt, svedig kronprins har netop passeret målstregen ved det københavnske Ironman. Kronprinsen kom i mål ved Christiansborg, hvor danskere i hobetal er strømmet til for at se Frede gennemføre sin første Ironman.

Det holdt hårdt
Den udmattede kronprins kæmpede til det sidste og måtte flere gange ned at gå på den sidste strækning, men heldigvis klarede Frederik skærene, og han kan nu som den første kongelige i hele verden kalde sig 'Jernmand.'

Mary, Christian og Isabella befinder sig også ved målområdet, og familien så med, da farmand passerede målstregen. Mary og ungerne har været med hele dagen og har heppet på farmand flere steder på ruten.

En overskuds-prins
Kronprinsen stillede op som nummer 45 i feltet ud af i alt 2600 mænd og kvinder i abosolut topform. Selv om Frederik så godt træt ud, da han for kort tid siden passerede målstregen, havde han overskud til at give en 'high five' til flere af de fremmødte tilskuere. Frederik havde inden start et håb om at komme i mål på under 11 timer, og det lykkedes kronprinsen, der gennemførte sin første Ironman i tiden 10 timer, 45 minutter og 32 sekunder.

Løbet blev vundet af Jens Petersen-Bach, der kom i mål på otte timer, 12 minutter og 41 sekunder.

Opdateres...

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind