Danse-farvel kan få konsekvenser for Claes

Hvem tør hyre en skuespiller, der ikke tør tage en svingom? Ifølge caster Elisa Lykke kan Claes Bangs pludselige 'Vild med dans’-exit få betydning for hans karriere

Claes Bangs farvel til 'VIld med dans' betyder også et farvel til Katrine Bonde. (Foto: Mogens Flindt)
Claes Bangs farvel til 'VIld med dans' betyder også et farvel til Katrine Bonde. (Foto: Mogens Flindt)

Det kom som en stor overraskelse for alle, at Claes Bang mandag morgen meddelte, at han havde stillet lakskoene på hylden og forladt ’Vild med dans’.

Bang forlader Vild med dans

Det var som bekendt den 46-åriges angst for at danse, der var blevet så stor, at han valgte at sige stop. Og den beslutning kan få betydning for hans videre karriere som skuespiller. Det vurderer Elisa Lykke, der er caster og gossipekspert.

- Det kan få den konsekvens, at en instruktør eller en caster vil stille spørgsmålstegn ved, om han vil kunne klare en bestemt rolle. Og jeg kan sige, at jeg personligt nok lige ville spørge en ekstra gang ind til hans engagement, hvis jeg skulle caste ham til noget, siger Elisa Lykke.

TV 2 prøvede ikke at overtale Claes Bang

At det overhovedet er kommet så vidt, at Claes Bang har måttet melde fra midt i ’Vild med dans’-sæsonen, undrer Elisa Lykke.

- Det er 10. sæson af programmet, så man burde vide hvilket forløb man går ind til. Det er et langt forløb med træning, korrespondancer med produktionsselskabet og TV 2, optagelser af intro og så videre, så der må have været mange muligheder for at sige fra inden opstart vurderer hun.

 

- Kan man vende den om og sige, at det var smart at trække sig og få opmærksomhed på den måde i stedet for at blive stemt ud på fredag og glide ud i glemslen?

- Jeg tror ikke, at der er nogen som helst pr-strategi i det her. Han pointerer også han har arbejde i Berlin, så måske der var noget som trak mere i ham. Det er bare ærgerligt, at han hopper fra nu, når der er så mange, der gerne vil være med i det program, siger Elisa Lykke og fortsætter:

- Men jeg vil gerne understrege, at hvis det er decideret angst, der plager Claes Bang, så har jeg stor respekt for det. Angst skal man ikke spøge med, siger casteren.

Le Gammeltoft: Claes led meget