Nina Agdals frække brystsmutter

Uheldet var ude under en fotoseance i Miami for den danske fotomodel

UPS!

En regulær brystsmutter overgik den danske bikini- og undertøjsmodel Nina Agdal under en fotoseance i Miami, Florida, hvor hun ellers havde mere tøj på, end hun ellers normalt bliver fotograferet i.

Trusse-model: For ung til kærlighedNina Agdal i supersexet bikini-serie

En lang, hvid festkjole med løs udringning i den øvre del af kostumet er næppe heller den mest pålidelige påklædning til en tur i bølgerne. Da hun steg op af vandet, viste det sig da også, at det våde element var for tungt til at holde kavalergangen på plads. Resultat? Pludselig stod hun der med det ene bryst blottet.

Tog smutteren med højt humør
Det tog nu ikke humøret fra modellen, der vendte sig mod fotografen - og alle andre på strandbredden - med et stort smil på ansigtet.

Og så gjorde Nina Agdal ellers klar til nye 'skud' - både i vandet og i forskellige sexede positurer oppe på land.

Efterspurgt model
Den 25-årige model er, siden hun sidste år blev kåret til 'Rokie of the Year' i det prestigefyldte Sports Illustrated, blevet et særdeles efterspurgt i branchen.

Og lykken følger ikke bare på arbejdet. Også privat har hun heldet med sig. Siden sommer har hun kærestet med britiske Max George fra boybandet The Wanted, og han har for nylig beskrevet Nina Agdal som 'den smukke pige, jeg nogensinde har set'.

Se alle billederne af Nina Agdal i ovenstående galleri.