Oliver Bjerrehuus truede sin mor til venskab

Modellen var ved at gå ned over fjendskabet mellem Suzanne og kæresten Gunnvør

Oliver var ved at knække, da hans mor og kæreste lå i stridigheder. (Arkivfoto: Mogens Flindt).
Oliver var ved at knække, da hans mor og kæreste lå i stridigheder. (Arkivfoto: Mogens Flindt).

I årevis har Oliver Bjerrehuus været den berømte lus mellem to kvindenegle i krigen mellem kæresten Gunnvør og moderen Suzanne.

Men nu er Oliver kravlet op fra skyttegraven og kan skue ud over et fredfyldt landskab.

- Ja, der er kommet kontakt mellem Mars og Venus. Det er fandeme dejligt. Jeg blev jo 30 år ældre, mens de var uvenner, siger Oliver til Ekstra Bladet.

Men det var kun ved hjælp af trusler, at Oliver fik klinket de mange skår mellem kæresten og Suzanne Bjerrehuus, der havde et alt andet end gnidningsløst forhold til sin svigerdatter.

Oliver Bjerrehuus: Min søn synes, vi er ynkelige

- Jeg ville gerne op i hendes og Asgers sommerhus i sommers, men fik at vide, at naboerne var skræmte over mine og Gunnvørs skænderier. De gik med høreværn, når vi var der. Jeg sagde så til min mor, at det ikke var noget mod det stønneri, jeg havde hørt fra hende deroppe. Men hun ville ikke have os derop, siger Oliver.

Han allierede sig derfor med ’onkel’ Mogens, der er en af familiens tætteste venner og Suzannes ekskæreste.

- Jeg var tæt på at give op, så jeg sagde til Mogens, at hvis ikke vi fik lov at komme derop, ville hun ikke se os mere, siger Oliver.

Oliver festede med Kanye West

Han sendte også et billede af datteren Sigga, der sad i en ferieramt børnehave omgivet af vilde drenge. Det triste billede skulle hans mor have, så hun kunne se, hvordan det stod til.

- Dagen efter jeg havde sendt billedet, havde hun stadig ikke svaret. Så en af mine venner sagde, at jeg måtte tage kontrollen, så jeg pakkede bilen og proppede ungerne ind i den. Og så kørte vi mod sommerhuset. Lige inden vi ankom, opdagede jeg så, at MMS’en ikke var gået igennem. Men min mor var ét stort smil, da hun så os, siger Oliver.

Se Oliver Bjerrehuus blive skadet ved farligt udspring

I dag kan han notere sig, at alt er fred og idyl i familien.

- Hun og Gunnvør er blevet fine venner. Nu er de så meget venner, at de er enige om, at det er mig, der er det sorte får. Men det er bedre end dengang, de var arrige huntigre, der ikke kiggede på hinanden, siger Oliver.

Han er overbevist om, at verden ligger åben for ham, efter at han har fået de to kvinder til at enes.

- Nu kan jeg blive statsminister, hvis jeg vil.