Smuk model kysser på Christopher

Den unge smukke model driller Medina med kyssebillede af Christopher og sig selv

Den unge model Agathe Levi kysser her Christopher på kinden.(Foto: Facebook/prrivatfoto)
Den unge model Agathe Levi kysser her Christopher på kinden.(Foto: Facebook/prrivatfoto)

Den ganske unge model Agathe Levi driller åbenlyst Medina på sin facebook, hvor hun har lagt et billede ud, hvor hun kysser Medinas kæreste eller måske eks-kæreste Christopher kærligt på kinden.

'Godt nytår', skriver Agathe Levi over billedet, hvor der også står 'Agathe og Christopher', og den unge Agathe har også lige fået plads til en drillende stikpille til sangerinden Medina. Hun har nemlig kort og godt skrevet: 'Ses Medina'.

Det søde kyssebillede er blevet 'liket' af 133 mennesker med blandt andre følgende kommentarer med på vejen:

'U Got it gir' og 'Starfucker'. Og en tredje skriver, at hun er så jaloux, men at hun håber, Agathe havde en fed tid sammen med Christopher.

Medina er rejst fra kærestenChristopher fester videre efter Medina-sparkMedina smider Christopher udHer er det Medina og Christopher, der kysser hinanden.(Foto: Anthon Unger)
Her er det Medina og Christopher, der kysser hinanden.(Foto: Anthon Unger)


Og seneste aktivitet Agathe har lavet på sin Facebook er selvfølgelig også, at hun synes godt om Christopher.

Ekstra Bladet kunne i fredags i sidste uge fortælle, at 31-årige Medina havde slettet alle billeder undtagen et enkelt af den 10 år yngre Christopher fra sin Instagram-profil, hvor hun ellers tidligere flittigt har delt billeder af parret på diverse ferier og til middage, fester og andre arrangementer.

Hvad sletningen af kærestebillederne fra det sociale netværk betyder, har det endnu ikke været muligt at få en forklaringen på fra folkene omkring Medina. Christopher har heller ikke overfor Ekstra Bladet ønsket at udtale sig om det tilsyndeladende brud med Medina. Og Medina er netop nu i USA.

Medinas Christopher vil være mand og tjene pengene