Annonce:
Annonce:

Vild med Dans-par var enige om at gå fra hinanden

Komikeren Joakim Ingversen afslører nu overfor Ekstra Bladet, hvorfor han og den professionelle danser Claudia Rex gik fra hinanden lige før jul

Et flot par, Joakim Ingversen og Claudia Rex, der i 2012 vandt Vild med Dans og efterfølgende blev kærester. Forholdet sluttede dog lige før jul for godt tre uger siden.(Foto: Mogens Flindt)
Et flot par, Joakim Ingversen og Claudia Rex, der i 2012 vandt Vild med Dans og efterfølgende blev kærester. Forholdet sluttede dog lige før jul for godt tre uger siden.(Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

For ca. tre uger siden gik komikeren Joakim Ingversen og danseren Claudia Rex fra hinanden efter et havt år som kærester. Og her til eftermiddag mødte Joakim Ingversen op som single-mand til receptionen på fitness-guruen Anne Bechs nye bog 'Fit på 100 dage' og afslørede for første gang overfor Ekstra Bladet, hvorfor parret egentlig gik fra hinanden.

- Vi er stadig rigtig gode venner. Og i forbindelse med bruddet, fandt vi ud af, at vi er meget bedre til at være venner end til at være kærester. Og bruddet skete i fuld enighed. Det var en fælles beslutning.Joakim Ingversen forklarer her i eftermiddags Ekstra Bladet, at han er helt afklaret efter bruddet med Claudia Rex.(Foto: Mogens Flindt)
Joakim Ingversen forklarer her i eftermiddags Ekstra Bladet, at han er helt afklaret efter bruddet med Claudia Rex.(Foto: Mogens Flindt)


Annonce:

Fri som en fugl
Forholdet mellem de to kendisser nåede at vare i cirka seks måneder. I juli 2013 brød Claudia Rex med sin kæreste gennem fire år, Martin Coops, og efterfølgende fandt hun sammen med Joakim Ingversen, som hun vandt 'Vild med dans' med i efteråret 2012. Forholdet endte dog ganske kort før juleaften. Og nytårsaften skrev Claudia Rex på sin facebook-profil:

- Så er cirkushatten sat på, og jeg er klar til at fyre den af for første gang i fem år som en fri fugl. Glæder mig.

Joakim Ingversen er også kommet videre efter bruddet og uddyber med lidt flere detaljer, hvordan han oplevede det hele:

- Når man som jeg og Claudia i en periode danser tæt sammen, så kan der nemt opstå kærlighed. Men det bliver jo også hverdag. Claudia og jeg er dog stadig rigtig, rigtig gode venner. Og jeg holder utrolig meget af hende. Og det er jo dejligt. Vi har jo noget helt specielt sammen, fordi vi har danset så meget sammen og tilbragt så meget tid sammen. Og det er jeg super glad for, siger Joakim.Claudia og Joakim er begejstrede efter en af deres semifinale-danse i 2012.(Foto: Mogens Flindt)
Claudia og Joakim er begejstrede efter en af deres semifinale-danse i 2012.(Foto: Mogens Flindt)


Joakim med i Anne Bechs kommende slankebog
Komikeren Joakim Ingversen har også været igennem et intensivt træningsforløb hos fitness-guruen Anne Bech sammen med sin ven, tv-journalisten Thomas Skov.

Annonce:

Vi var igang i 12 uger, og det var altså virkeligt hårdt ind i mellem. Jeg har lært rigtig meget om, hvad man må spise og ikke spise. Og jeg har også lært, at det kræver udholdenhed og kræfter at få en krop som dem, man ser på film. Og det er altså imponerende, hvad man kan gøre med sin krop, siger Joakim.

Anne Bech, der idag udgav sin nye slankebog 'Fit på 100 dage', er også på vej med en ny bog, der henvender sig til mænd, og som især er bygget op omkring Emil Thorup og Esben Pretzmans store succes med hendes træningsforløb. I den bog vil der også være billeder af Joakim Ingversen og Thomas Skov, der i bar overkrop vil vise, hvorledes træningsforløbet har ændret deres kroppe.Joakim Ingversen og tv-journalisten Thomas Skov mødte op til receptionen for fitness-guruens Anne Bechs nye bog 'Fit på 100 dage'. (Foto: Mogens Flindt)
Joakim Ingversen og tv-journalisten Thomas Skov mødte op til receptionen for fitness-guruens Anne Bechs nye bog 'Fit på 100 dage'. (Foto: Mogens Flindt)


Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: