Linses bryster udtaget til filmfestival i New York

Ronni Garner og Linse Kesslers musikvideo 'Lidt for blond' er udtaget til filmfestivalen Winter Film Awards i New York

Ronni Garner og Linse Kesslers musikvideo til nummeren 'Lidt for blond' er både  iørefaldende og sjov. Men mon ikke Linses store bryster også har været med til at få musikvideoen med på filmfestivalen i New York.(Foto: Andreas Nowicki )
Ronni Garner og Linse Kesslers musikvideo til nummeren 'Lidt for blond' er både iørefaldende og sjov. Men mon ikke Linses store bryster også har været med til at få musikvideoen med på filmfestivalen i New York.(Foto: Andreas Nowicki )

Nu har Danmark i flere år haft glæde af Linse Kesslers store fyldige barm. Men nu er den altså også på vej over Atlanterhavet. Ronni Garner og Linse Kesslers populære musikvideo 'Lidt for blond' er nemlig blev udtaget til filmfestivalen Winter Film Awards i New York, der løber af stabelen fra den 27. februar til den 1. marts.

Det hele startede ifølge en pressemeddelelse en kold morgen på Amager. Facebook fænomenet Ronni Garner rullede ind i filmstudiet i sin Audi. Bilen blev placeret foran et lærred, og så var han og Linse Kessler klar til at optage musikvideo til deres første nummer: 'Lidt for blond'.

Se den herlige musikvideo her

Forhåbningerne for videoens succes var høje, men ingen havde turde drømme om den modtagelse, der ventede den. To måneder senere havde musikvideoen fået næsten 2 millioner views på YouTube. Og nu skal konkurrere i New York.

Linse og Mopper i ekstase over 'lillemanden'Ronni Garner og Linse Kessler er sgu gode sammen i musikvideoen 'Lidt for blond'.(Foto:Andreas Nowicki
Ronni Garner og Linse Kessler er sgu gode sammen i musikvideoen 'Lidt for blond'.(Foto:Andreas Nowicki


Det er vildt fedt
Hovedpersonerne bag succesen forstår det stadigvæk ikke helt:

- Det er vildt fedt!!! Det er ikke så meget mig. Noget med måden den er lavet på. Men sejt er det,” skriver Ronni Garner på sin facebook side.

Selvom han har fået kæmpe succes på meget kort tid, er han stadigvæk meget ydmyg omkring det. Musikvideoen, der er produceret af produktionsselskabet Dekoning og instrueret af upcoming instruktør Bjarke de Koning, har placeret Ronni Garner øverst på bl.a. DR3s liste over største virale succeser i 2013 og både Se & Hør og Ekstra Bladet har skrevet om videoen flere gange. Nu foreligger muligheden for, at videoen vinder i USA, og det etablerer den for et år siden ukendte VVSer som en solid dansk internet-succes.

Brystfyr: Sådan var det at snave Linse

- Musikvideoen kører jo meget på selvironi. Det er os selv, vi laver sjov med, siger Ronni og refererer til sin sang-makker - den barmfagre Linse Kessler.

- På et tidspunkt i musikvideoen ligger jeg oppe på taget af min bil. Det havde jeg måske ikke lige tænkt på, at jeg skulle komme til, dengang jeg var VVSer. Men det er noget, som folk tager til sig, fordi det er sjovt, lidt kikset og anderledes. Jeg tror godt, at danskerne kan lide, når man laver sjov med sig selv, og det har jo været mit udgangspunkt helt fra starten.

Så er Linses stripklub konkursLinse og Ronni smiler til kameraet, mens videoen blev lavet.(Foto: Andreas Nowicki )
Linse og Ronni smiler til kameraet, mens videoen blev lavet.(Foto: Andreas Nowicki )