Annonce:
Annonce:

Danmarks fitness-dronning styrer for vildt

Anne Bech udgav idag bogen 'Fit på 100 dage' - og hun er også på vej med en slanke/træningsbog, der er baseret på Emil Thorups krops utrolige forvandling

Fitnes-guruen Anne Bech bliver her hilst og hyldet af to af sine disciple, tv-journalisten Thomas Skov og komikeren Joakim Ingversen, der også medvirker i hendes kommende nye slankebog, der henvender sig til mænd.(Foto: Mogens Flindt)
Fitnes-guruen Anne Bech bliver her hilst og hyldet af to af sine disciple, tv-journalisten Thomas Skov og komikeren Joakim Ingversen, der også medvirker i hendes kommende nye slankebog, der henvender sig til mænd.(Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Anne Bech har i løbet af ganske få år etableret sig som Danmarks fitness-dronning nr. 1. I eftermiddags udkom hendes tredje bog, der har titlen 'Fit på 100 dage - smid kiloene og kom i det livs form'. Og de kendte er helt vilde med Anne Bechs fornuftige men super effektive og krævende slanke/trænings-programmer.Anne Bech serverede selvfølgelig gulerødder, radisser samt frugt og nødder under sin reception hos forlaget Gyldendal i hjertet af København.(Foto: Mogens Flindt)
Anne Bech serverede selvfølgelig gulerødder, radisser samt frugt og nødder under sin reception hos forlaget Gyldendal i hjertet af København.(Foto: Mogens Flindt)
Mascha Vang:Jeg vil have en aupair

- Hvordan vil de selv beskrive din nye bog?

- Bogen er et komplet forløb til den store kropsforvandling i 100 dage. Der er en kostplan for hver dag samt træningsplan for alle 100 dage. Så det handler faktisk bare om at starte fra side 1. og gå hele vejen igennem til, der er gået 100 dage.

- Og hvad kan du så love de folk, der har læst og fulgt dit træningsforløb i 100 dage?

Annonce:

- Det handler altid om udgangspunktet, når man taler om, hvor meget folk kan tabe sig ved træning og sund kost. Så man skal lade være med at love noget, og man skal lade være med at fokusere på, hvor mange kilo, man taber sig. Det handler mere om, at man får en pænere og sundere krop. Men jeg kan dog godt love, at ligegyldigt hvad, så vil du minimum tabe fem kilo i løbet af de 100 dage, hvis du følger min bog, siger fitness-dronningen Anne Bech.

Vild med Dans-par var enige om at gå fra hinandenSmykkedronningen Mai Manniche mødte op for at hilse på Fitness-dronningen Anne Bech.(Foto: Mogens Flindt)
Smykkedronningen Mai Manniche mødte op for at hilse på Fitness-dronningen Anne Bech.(Foto: Mogens Flindt)


Anne Bech afslører også overfor Ekstra Bladet, at hendes næste fitness/træningsbog kommer til at henvende sig til mænd.

- Bogen vil stort set være bygget på det træningsforløb, som jeg lavede med Emil Thorup og komikeren Esben Pretzman. De fik jo i løbet af 12 uger fuldstændigt forvandlet deres kroppe. Det var et kæmpe stort og vildt sjovt projekt, fortæller Anne Bech, der med bogen vil sørge for, at alle mænd kan blive lige så flotte og muskuløse som Emil Thorup og Esben Pretzman, hvis de læser og følger hendes kommende bog.

Utrolig forvandling: Emil Thorup som lækker muskelmand

Annonce:
Annonce:
Annonce:
danmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste hus
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ode til Hejremanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: