Annonce:
Annonce:

Mascha og Kiras voldsmand stak af

Politiet leder lige nu efter den mand, der slog Mascha Vang og Kira Eggers ned

Mascha Vang er blå og hævet i hovedet efter den voldsomme oplevelse i nat. (Arkivfoto: Ekstra Bladet)
Mascha Vang er blå og hævet i hovedet efter den voldsomme oplevelse i nat. (Arkivfoto: Ekstra Bladet)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Ved du noget? Skriv til os på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (Koster alm. SMS-takst)

Den mand, der i nat omkring klokken 2.30 slog først Mascha Vang og siden veninden Kira Eggers i gulvet på Casper Christensens natklub, Sunday, i indre København, er på fri fod.

- Jeg kan bekræfte, at der har været en hændelse på Sunday Club i København. Vi har fået en anmeldelse om vold mod de to personer, som du omtaler der. (Mascha og Kira, red.). Vi fik anmeldelsen klokken 02:37, og vi sendte en vogn ud. Men der var ikke nogen gerningsmand til stede, da vi ankom derude, siger John Dyhrberg, Central efterforskningsleder ved Københavns Politi, station City.

Mascha Vang og Kira Eggers slået ned i nat

Ifølge en kilde, Ekstra Bladet har talt med, så var gerningsmanden nærgående over for Mascha Vang.

Annonce:

- Hun bad ham lade være, og så hakkede han hende en. Han skulle til at give hende flere tæsk, men så kom Kira og lagde sig imellem, siger kilden, der undrer sig over, at der ikke var nogle mænd på den tætpakkede natklub, som hjalp de to kendte kvinder.

Identiteten på gerningsmanden muligvis kendt
Ifølge Ekstra Bladets kilde, så kender politiet identiteten på overfaldsmanden, men det vil Københavns Politi ikke bekræfte.

- Vi kender ikke pt til gerningsmanden, men vil heller ikke udtale mig om mere i den her sag.

- Vi foretog en normal sagsbehandling på gerningsstedet. Vi afhørte en række vidner og gennemgik videoovervågningen.

- Der er tale om en helt almindelig voldssag, forskellen er her, at det involverer to kendte piger, siger John Dyhrberg.

Blå og hævet
Mascha Vang ønsker ikke at fortælle om episoden til Ekstra Bladet, men tidligere søndag gav hun denne kommentar til Her og Nu.

- Jeg er blå og hævet i hele hovedet. Jeg har rigtig mange smerter, og jeg er dybt rystet og meget ked af det, siger Mascha Vang til Her og Nu.

Kira Eggers bekræfter på sin Facebook, at der har været en episode i nat:

Annonce:

- Jeg bliver nødt til at sige til alle der enten hører noget eller har set noget, eller som blot bekymrer sig, at jeg er OK efter omstændighederne. Jeg blev i går nat slået ned af en mand på Sunday - ikke een men TO gange.

- Jeg skriver dette, fordi et medie har kontaktet mig i forbindelse med episoden, fordi flere vidner har meldt sig på banen. Jeg ser derfor ikke noget andet valg end at skrive at jeg ikke tager telefonen og svarer på alle mulige spørgsmål, jeg taler ikke med pressen og jeg taler kun med dem der er mig tættest.

- Jeg er blevet udskrevet fra traume centeret og jeg var og er fuldstændig klar i hovedet og har et klart billede af, hvad der skete.

- Der er et sted i helvede for de mænd der slår på kvinder, skriver Kira Eggers i sit opslag, som foreløbig har fået mere end 200 kommentarer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: