Vidner om kendistæsk: Mascha slog først

Kilder beskriver, hvordan realitystjernen Mascha Vang var fuld og nærgående, før hun selv uddelte det første slag

Vidner beskriver overfor Ekstra Bladet, hvordan realitystjernen Mascha Vang slog først ved weekendens tumult på natklub. (Privatfoto)
Vidner beskriver overfor Ekstra Bladet, hvordan realitystjernen Mascha Vang slog først ved weekendens tumult på natklub. (Privatfoto)

Ved du noget? Skriv til os på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (Koster alm. SMS-takst)

Hidtil har Mascha Vang beskrevet hændelsen som et regulært og nærmest uprovokeret overfald.

- Tak for alle de søde beskeder og tanker, I sender, skrev Mascha under billedet af sit forslåede ansigt, der var gemt bag store, mørke briller. (Privatfoto) Danske kendte Mascha Vang: Jeg slog ikke først

Men vidner beretter nu om et andet hændelsesforløb, hvor reality-stjernen virker knapt så uskyldsren. Ifølge flere vidner tog tumulten for alvor fart, da Mascha Vang langede det første slag ud, efter at være blevet bedt om at forsvinde.

- Kira og Mascha Vang kom hen til bordet, hvor også Nicki Bille sad, fordi de gerne ville hilse på. Fra begyndelsen var Mascha meget pågående over for Nicki Bille, fortæller et vidne om optakten.

I alt var der godt ti personer i selskabet, der også inkluderede fodboldspilleren.

- Mascha virkede fuld, og hun blev ved med at afbryde for at få Nickis opmærksomhed, fortsætter vidnet.

Masha ville ikke gå
Fodboldspilleren var i selskab med en ung kvinde. Ikke hans kæreste, men blot en veninde.

- Mascha sagde flere gange grimme og nedladende ting om hende, og flere forsøgte at få Mascha væk fra bordet, fortæller et andet vidne.

Men realitystjernen ville ikke gå.

I stedet fortsatte hun sit pinagtige forsøg på at indynde sig hos bold-esset, der ifølge kilden er konfliktsky og derfor ikke aktivt sagde fra over for reality-kendissen.

- Han (den 34-årige afhørte i sagen, red) gider til sidst ikke Mascha mere og beder hende forsvinde, siger et vidne.

Også andre i selskabet opfordrer Mascha Vang til at forsvinde.

Slog først
- Mascha er rapkæftet. Og hun slår, da de siger, at ’hun skal gå. Nu’. Masha slog først. Jeg så det som en knytnæve i hovedet, et dask og et skub.

Svaret kom prompte i form at en knytnæve retur fra den 34-årige mand.

- Det var ikke et overfald. Det var en reaktion, en refleks. Sådan så det ud, siger en kilde.

Kira Eggers hjalp sin veninde, så godt hun kunne. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte Kira: Jeg tog hans slag mod mit ansigt som en mand

Sekunder efter var Kira Eggers henne ved tumulten.

- Han har muligvis troet, at hun ville slå eller sådan. Det hele skete meget hurtigt, siger et af vidnerne til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Bagefter festede folk videre. Det virkede ikke så voldsomt. Mascha gik selv ud af natklubben. Hun kunne sagtens tale og var ikke gul og blå.

Krimi Kendistæsk: Formodet voldsmand afhøres i dagMascha Vang er blå og hævet i hovedet efter den voldsomme oplevelse i nat. (Arkivfoto: Ekstra Bladet) Danske kendte Mascha og Kiras voldsmand stak af

Ekstra Bladet forsøgte i går - forgæves - at få en kommentar til øjenvidnernes oplevelse af episoden.