Mascha Vang: Jeg slog ikke først

Den kendte blogger er glad for, at overvågningsbåndet viser, hvem der slog hvem og hvornår

- Tak for alle de søde beskeder og tanker, I sender, skrev Mascha under billedet af sit forslåede ansigt, der var gemt bag store, mørke briller. (Privatfoto)
- Tak for alle de søde beskeder og tanker, I sender, skrev Mascha under billedet af sit forslåede ansigt, der var gemt bag store, mørke briller. (Privatfoto)

Ved du noget? Skriv til os på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (Koster alm. SMS-takst)

Mascha Vang har forladt sin lejlighed i København og er sammen med sin etårige datter Hollie Nolia taget væk fra byen for at sunde sig oven på det traumatiske angreb, hun var udsat for natten til søndag.

- Det hele er lige nu rodet og overvældende. Jeg har prøvet at skabe lidt ro og er taget væk, siger Mascha Vang til Ekstra Bladet.

Mascha Vang vil ikke vise sit ellers så smukke ansigt frem. (Privatfoto) Danske kendte Mascha Vang: Jeg har meget ondt

Mascha Vang er på skånekost de næste uger, efter at en voldsmand slog hendes kæbe af led under besøget på Casper Christensens natklub, Sunday.

- Jeg har mere ondt i dag, end jeg havde i går. Der er nogle bruskstykker, som er slået i stykket. Jeg kan ikke tygge, forklarer Mascha om sine smerter og sit blå, forslåede ansigt.

- Jeg tror ret hurtig, jeg bliver pæn igen i ansigtet, siger Mascha, der dog får sværere ved at glemme de psykiske skrammer.

Et par på hovedet
- Jeg er ikke vant til at beskæftige mig med vold. Jeg er ikke vant til at få et par på hovedet.

Og det var netop, hvad der skete, da hun sammen med bedsteveninden Kira Eggers lørdag aften var taget i byen for at have en glad aften.

De to piger startede på den trendy restaurant, Kjøbenhavn, og lagde et billede ud på Instagram af et lækkert måltid mad, hvorunder de skrev: # senereblirdet # craaaazyyyyy.

Ingen af de to kendte kvinder havde dog i deres vildeste fantasi drømt om, hvor crazy deres bytur ville ende.

For tidligt i går morges blev de begge udskrevet fra Rigshospitalets TraumeCenter, efter at de nogle timer forinden var blevet slået ned på Casper Christensens natklub i Lille Kongensgade i det indre København.

Ifølge Casper Christensen viser overvågningsbåndet fra 'Sunday Club', hvem der slår hvem og hvornår. (Foto: Jesper Mortensen/Privatfoto) Danske kendte Casper Christensen: Videoen viser, hvem der slår

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der forskellige opfattelser af, hvad der egentlig skete på Sunday Club.

Mascha Vang havde hygget sig med veninden Kira Eggers på Restaurant København, inden de blev slået ned på Sunday Club, og begge blev indlagt på Rigshospitalets traumecenter (Privatfoto) Danske kendte Mascha Vang og Kira Eggers slået ned i nat

Mascha Vang og Kira Eggers' forklaring er, at Mascha Vang ville puffe en påtrængende mand væk.

Det fik manden til at gå amok, og han gav hende et knytnæveslag midt i ansigtet.

Kira Eggers forsøgte at lægge sig imellem Mascha Vang og den voldelige mand, hvorefter han slog Kira Eggers to gange.

Voldsomt at overvære

- Det var voldsomt at overvære Mascha blive overfaldet på den måde. Jeg havde ikke drukket, og jeg reagerede derfor ret hurtigt. Rent instruktivt gik jeg hen til ham og spurgte ham, hvad han lavede. Så blev jeg banket ned to gange, fortalte Kira Eggers til Her & Nu i går og uddybede selv på sin Facebook-side senere på dagen.

'Jeg bliver nødt til at sige til alle, der enten hører noget eller har set noget, eller som blot bekymrer sig, at jeg er OK efter omstændighederne. Jeg blev i går nat slået ned af en mand på Sunday - ikke een, men TO gange'.

' Jeg er blevet udskrevet fra traume-centeret, og jeg var og er fuldstændig klar i hovedet og har et klart billede af, hvad der skete.' ' Der er et sted i helvede for de mænd, der slår på kvinder', skrev hun i sin opdatering.

- Jeg slog ikke først
Ifølge en anden kilde, Ekstra Bladet har været i kontakt med, så var det Mascha Vang, der slog først, men det afviser hun bestemt.

- Det gjorde jeg ikke. Det er helt utænkeligt. Jeg er ikke en voldelig type, og jeg omgiver mig ikke med voldelige typer, siger Mascha Vang til Ekstra Bladet.

Videoen viser, hvem det slår
Voldsmanden var søndag stadig på fri fod. Men overvågningsbåndet fra natklubben viser nøjagtigt, hvem det er.

- Jeg ved, at overvågningsbåndet findes. Jeg har tjekket op på det for at sikre mig, at det ikke forsvinder. Politiet har også set det. Der er tjek på det, siger Casper Christensen til Ekstra Bladet.

Komikeren og natklubejeren sidder lige nu til Golden Globe i Los Angeles, så han har ikke selv set båndet, men han har forhørt sig om dets kvalitet.

- Jeg har forstået, at vores materiale er ret godt, og man kan se nøjagtig, hvem der slår hvem og hvornår.

- Ved du, hvem der slår?

- Nej, jeg har ikke set båndet, fortæller Casper Christensen.

Mascha Vang har heller ikke set båndet, men hun er glad for, at det klart viser episoden.

- Det er rigtig dejligt.

- Kender du gerningsmanden?

- Nej det gør jeg ikke, og det har jeg heller ikke lyst til, siger Mascha Vang.

Mascha Vang er blå og hævet i hovedet efter den voldsomme oplevelse i nat. (Arkivfoto: Ekstra Bladet) Danske kendte Mascha og Kiras voldsmand stak af

Voldsmanden var stukket af, da Københavns Politi ankom til Sunday Club, men politiet har nogle spor at gå efter i forbindelse med voldssagen.

- Vi har en mulig idé om, hvem det kan være, siger holdleder Mads Helios ved Station City til Ekstra Bladet.

- Jeg håber, der kommer en afslutning på sagen. Jeg vil gerne have lagt låg på, siger Mascha Vang.

1 af 4 - Jeg ønsker ikke hævn. Jeg har stor respekt for politiets arbejde, og tror de finder ud af, hvad der præcist skete. Og så må en retssag vise, hvad der skal ske, siger Kira Eggers til Ekstra Bladet. (Foto: Anthon Unger)
2 af 4 Casper Christensens natklub, Sunday har besvismaterialet på voldsepisoden. (Foto: Jesper Mortensen/Privatfoto)
3 af 4 Mascha Vang lagde dette billede ud inden den voldelige episode. (Foto: Privatfoto)
4 af 4 - Tak for alle de søde beskeder og tanker, I sender, skrev Mascha under billedet af sit forslåede ansigt, der var gemt bag store, mørke briller. (Privatfoto)