Mascha og Kira hos politiet

Det forslåede venindepar har været på Station City for at tale med politiet om weekendens voldsepisode

Mascha Vang og Kira Eggers på vej til Station City. (Foto: Henning Hjort)
Mascha Vang og Kira Eggers på vej til Station City. (Foto: Henning Hjort)

Det var en tydeligt mærket Mascha Vang, der mandag ved frokosttid mødte op på Halmtorvet i København med slyngveninden Kira Eggers for at give sin version af det voldsdrama, der natten til søndag udspillede sig på Casper Christensens natklub, Sunday.

Ifølge Casper Christensen viser overvågningsbåndet fra 'Sunday Club', hvem der slår hvem og hvornår. (Foto: Jesper Mortensen/Privatfoto) Danske kendte Casper Christensen: Videoen viser, hvem der slår

Modellens venstre kæbe bar synlige blå spor af det overfald, hun var udsat for under byturen med Kira Eggers.

Mascha Vang havde med makeup forsøgt at dække skaderne, der sendte hende på Rigshospitalets TraumeCenter, men det var ikke helt lykkedes.Makeup kan ikke dække skaderne i Maschas kønne ansigt. (Foto: Henning Hjort)
Makeup kan ikke dække skaderne i Maschas kønne ansigt. (Foto: Henning Hjort)


Inden de to voldsofre gik ind på Station City, var de en hurtig tur på en nærliggende café. Kira Eggers, der ikke ønsker at blive fotograferet, bestilte kaffe, mens Mascha Vang måtte gå tomhændet og sulten derfra.

Kan ikke tygge
Hun fortalte til Ekstra Bladet, at hun gerne ville have haft en sandwich, men cafeen havde kun sprødt brød, og det kan hun ikke tygge med sin kæbe, der blev banket ud af led lørdag nat.

Mascha Vang vil ikke vise sit ellers så smukke ansigt frem. (Privatfoto) Danske kendte Mascha Vang: Jeg har meget ondt

Selve sagen ønskede ingen af de to kvinder at udtale sig om.

’Jeg har sagt til Ekstra Bladet, at jeg lader sagen køre sin gang, og det er via politiet. Jeg kan ikke gøre mere herfra. Jeg er ikke ude på hævn, jeg er ikke ude på noget andet end at komme videre herfra og komme tilbage til min hverdag så hurtigt som muligt’, skrev Kira Eggers i går på sin Facebook-profil.

- Tak for alle de søde beskeder og tanker, I sender, skrev Mascha under billedet af sit forslåede ansigt, der var gemt bag store, mørke briller. (Privatfoto) Danske kendte Mascha Vang: Jeg slog ikke først

Ifølge politiet på Station City har ordensmagten en idé om, hvem manden, der slog Mascha Vang og Kira Eggers ned, er.