Annonce:
Annonce:

Mascha Vang: Jeg har meget ondt

Kira Eggers og Mascha Vang udtaler sig, efter de blev slået ned på Casper Christensens natklub i nat

Mascha Vang vil ikke vise sit ellers så smukke ansigt frem. (Privatfoto)
Mascha Vang vil ikke vise sit ellers så smukke ansigt frem. (Privatfoto)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Ved du noget? Skriv til os på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (Koster alm. SMS-takst)

Mascha Vang og Kira Eggers slået ned i nat

Tidligt i morges blev Mascha Vang og Kira Eggers udskrevet fra traumecenteret på Rigshospitalet, efter at de nogle timer forinden var blevet slået ned på Sunday, Casper Christensens natklub i det indre København.

- Jeg har det efter omstændighederne okay. Jeg er selvfølgelig stadig rystet og glemmer ikke lige den ubehagelige oplevelse foreløbig, siger Kira Eggers til Ekstra Bladet.

To gange slog en mand hende ned, da hun prøvede at komme veninden, Mascha Vang, til undsætning. Det voldelige optrin skete, da Mascha Vang ifølge kilder prøvede at puffe en påtrængende mand væk. Det fik manden til at gå amok, og han gav Mascha Vang et knytnæveslag midt i ansigtet.

Da Kira Eggers ville lægge sig imellem, faldt de to slag til hende.

Mascha og Kiras voldsmand stak af

Annonce:

På fri fod
- Jeg kan bekræfte, at der har været en hændelse på Sunday Club i København. Vi har fået en anmeldelse om vold mod de to personer, som du omtaler der. (Mascha og Kira, red.). Vi fik anmeldelsen klokken 02.37, og vi sendte en vogn ud. Men der var ikke nogen gerningsmand til stede, da vi ankom derude, sagde John Dyhrberg, Central efterforskningsleder ved Københavns Politi, station City tidligere på søndagen til Ekstra Bladet.

Politiet har klokken 15.30 meddelt, at de ikke vil udtale sig yderligere i sagen.

Ønsker ikke hævn
- Jeg ønsker ikke hævn. Jeg har stor respekt for politiets arbejde og tror, de finder ud af, hvad der præcist skete. Og så må en retssag vise, hvad der skal ske, siger Kira Eggers til Ekstra Bladet.

- Jeg er blå og hævet i hele hovedet. Jeg har rigtig mange smerter, og jeg er dybt rystet og meget ked af det, sagde Mascha Vang til Her & Nu i morges, inden hun lukkede helt ned for at tale med pressen. For kort tid siden lagde hun dog denne korte meddelelse ud på sin blog sammen med et billede, hvor hun gemmer sit normalt så smukke ansigt bag store solbriller.

- Tak for alle de søde beskeder og tanker, I sender. Jeg ønsker p.t. ikke at udtale mig, da jeg stadig er dybt chokeret, og har meget ondt. Opdaterer når jeg er klar

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Mascha Vangs kæbe slemt tilredt, og hun skal på skånekost den kommende tid, mens Kira Eggers har beskadiget sit ene øre.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: