Kira: Jeg tog hans slag mod mit ansigt som en mand

Kira Eggers fortæller nu detaljer om overfaldet på hende og Mascha Vang, hvor sidstnævnte fik så hårdt et slag, at 'hun skreg i smerte'

Kira Eggers hjalp sin veninde, så godt hun kunne. (Foto: Anthon Unger)
Kira Eggers hjalp sin veninde, så godt hun kunne. (Foto: Anthon Unger)


- Tak for alle de søde beskeder og tanker, I sender, skrev Mascha under billedet af sit forslåede ansigt, der var gemt bag store, mørke briller. (Privatfoto) Danske kendte Mascha Vang: Jeg slog ikke førstIfølge Casper Christensen viser overvågningsbåndet fra 'Sunday Club', hvem der slår hvem og hvornår. (Foto: Jesper Mortensen/Privatfoto) Danske kendte Casper Christensen: Videoen viser, hvem der slår

Kira Eggers kommenterer på Facebook weekendens voldsepisode, hvor hun og veninden Mascha Vang blev ofre for et voldeligt overfald på Casper Christensens natklub Sunday i København.

Det var natten til søndag omkring klokken 2.30, at en mand slog først Mascha Vang og siden veninden Kira Eggers i gulvet. Mascha fik slået kæben af led, mens Kira slap noget billigere fra den voldsomme episode.

Mascha Vang og Kira Eggers blev lørdag morgen udskrevet fra traumecenteret på Rigshospitalet.

På Facebook skriver Kira nedenstående i kommentarfeltet til en artikel om overfaldet fra ekstrabladet.dk:

Jeg tog hans slag mod mit ansigt som en mand. To gange. I træk. Jeg rejste mig fra det, og gik over for at hjælpe Mascha som skreg i smerte med en kæbe, der visuelt var skubbet til den ene side. Så meget, at hun ikke kunne snakke.

Jeg kan også tage jeres kommentarer med en oprejst pande. Når man har et godt liv med et jerntæppe af gode mennesker og netværk, så lader man ikke internet trolls lignende opførsel komme i vejen.

Min farfar har altid sagt, at jeg skal holde op med at tro, at jeg kan redde alle dyr og mennesker. Han har nok ret . Sidstnævnte fra dem selv.

Medierne er vores tids gabestok, en voldsmand der ser sig selv i medierne og bliver konfronteret med sine ugerninger, vil skulle se mange flere mennesker i øjnene, der ryster på hovedet af ham.

Han kan ikke bare krybe langs panelerne, ind i retten og tage sin traf-ud igen, ubemærket. Det er jeg faktisk glad for. Når det er sagt, jeg hader ham ikke, jeg ønsker ikke hævn, jeg synes bare det er ualmindelig dumt at sætte sig selv i den situation, hans liv er nu forandret - for hvad? Et par lidt for løse næver. Mit liv er det samme.

God dag.

Ud over ovenstående kommentar pointerer Kira Eggers desuden igen, at hun hverken var fuld eller generede personer under natklubbesøget.

Mascha Vang vil ikke vise sit ellers så smukke ansigt frem. (Privatfoto) Danske kendte Mascha Vang: Jeg har meget ondtMascha Vang er blå og hævet i hovedet efter den voldsomme oplevelse i nat. (Arkivfoto: Ekstra Bladet) Danske kendte Mascha og Kiras voldsmand stak af