Casper Christensens site gør grin med forslået Mascha

Den danske komikers humor-hjemmeside tager stygt pis på Mascha Vang, der i weekenden blev offer for et voldsomt overfald på Casper Christensens klub, Sunday

Funny HaHa fjernede hurtigt deres kontroversielle spøg fra deres Facebook-side.
Funny HaHa fjernede hurtigt deres kontroversielle spøg fra deres Facebook-side.


Gustav gider ikke at feste på Sunday. Der er for mange stoffer til hans smag. (Foto: Jakob Jørgensen) Danske kendte Gustav: - Det flyder med stoffer på SundayModellen, der er mor til to små børn, tør ikke komme på Sunday. (Foto: Dreammodels.dk) Danske kendte Sarah Louise: Caspers klub er et farligt stedMascha Vang vil ikke vise sit ellers så smukke ansigt frem. (Privatfoto) Danske kendte Mascha Vang: Jeg har meget ondt

I weekenden fik kendis-modellen Mascha Vang så mange bank på Casper Christensens natklub Sunday i det indre København, at hendes kæbe gik af led, og hun måtte en tur på Rigshospitalet. Selv flere dage efter overfaldet var smerterne så voldsomme, at Mascha ikke kunne spise fast føde.

Den voldsomme episode har dog ikke forhindret folkene bag Casper Christensens egen comedy-hjemmeside Funny HaHa i at gøre sig lystige på Maschas bekostning.

Tirsdag eftermiddag lagde Funny HaHa-folkene et billede af Mascha Vang på deres Facebook-side. På billedet har de Photoshop-kyndige spøgefugle forvandlet Mascha Vang til et særdeles forslået voldsoffer og forfattet den ledsagende billedtekst:

'At få tæsk er lige som at træne - man er mest øm på tredje dagen'.

Billedet opnåede hurtigt mange kommentarer, hvoraf de fleste forholdt sig kritisk i forhold til det morsomme i at gøre grin med ofre for vold.

Det manipulerede billede blev uden forklaring hurtigt fjernet igen fra Funny HaHa's Facebook-side.

- Det er usmageligt. Hvordan kan nogen synes det er sjovt? Føj. Jeg får det helt dårligt. En ting er den fysiske smerte, men den her slags chikane er faktisk næsten værre. Hvorfor gør Casper Christensen det her? Synes han vold er sjovt? siger en grædefærdig Mascha Vang til HER&NU.

Det har ikke været muligt at indhente en kommentar fra Casper Christensens firma, Douglas Entertainment, der står bag Funnny Haha.Her er det oprindelige billede Mascha Vang, som de teknikkyndige spøgefugle fra Casper Christensens firma manipulerede. (Foto: All Over)
Her er det oprindelige billede Mascha Vang, som de teknikkyndige spøgefugle fra Casper Christensens firma manipulerede. (Foto: All Over)
Kendissen Susan K har også fået tæsk i nattelivet. (Foto: Privat) Underholdning Kendis-tæsk: Mascha og Kira er ikke de enesteMascha Vang og Kira Eggers på vej til Station City. (Foto: Henning Hjort) Danske kendte Mascha og Kira hos politietSådan så Funny HaHa's Facebook-side ud, indtil de sure kommentarer tilsyneladende blev for meget - selv for for Casper Christensens satire-drenge.
Sådan så Funny HaHa's Facebook-side ud, indtil de sure kommentarer tilsyneladende blev for meget - selv for for Casper Christensens satire-drenge.


1 af 2 Her er det oprindelige billede. (Foto: All Over / Hanne Juul)
2 af 2 Funny HaHa fjernede hurtigt deres kontroversielle spøg fra deres Facebook-side.