Stjernekoreograf hyrer danske Sonny

Dansk danser er chefkoreograf på ny film af manden, der skabte flere af Michael Jacksons største koncerter og ’Dirty Dancing’

Sonny Fredie-Pedersen arbejder for tiden sammen med Kenny Ortega, der tidligere har lavet koreografi for Michael Jackson. (Privatfoto)
Sonny Fredie-Pedersen arbejder for tiden sammen med Kenny Ortega, der tidligere har lavet koreografi for Michael Jackson. (Privatfoto)

Nogle gange kommer de bedste tilbud, når man allermindst venter det. Den danske entertainer og danser Sonny Fredie-Pedersen bor til daglig i Los Angeles, men har netop været hjemme på ferie. Og pludselig ringede telefonen med et virkelig godt tilbud.

I den anden ende af linjen sad Kenny Ortega – manden, der skabte Michael Jacksons koreografi til de to verdensturnéer ’Dangerous World Tour’ og ’History World Tour’, ligesom han også skabte de forbudte trin til 80’er-hittet ’Dirty Dancing’.

Sonny fik stående bifald i Dancing with the Stars

- At få opkaldet fra Kenny Ortega i USA, der spurgte, om jeg var ledig til at komme og medvirke på hans nye film, har nok været et af de mest overraskende og ud af det blå-øjeblikke, jeg har oplevet til dato, siger 27-årige Sonny Fredie-Pedersen, der er hyret ind som chefkoreograf på den musikalsk komedie ’A change of heart’, som Kenny Ortega er ved at instruere i ameriakanske Miami.

Ved siden af arbejdet som koreograf, får Sonny Fredie-Pedersen desuden en rolle i filmen, der også har Gloria Estafan og Jim Belushi på rollelisten.

Sonny: Ingen tid til kærlighed

- Næste morgen sad jeg på et fly til Miami, og vi er nu i fuld gang med at skyde filmen. Jeg er vokset op med Kenny Ortegas arbejde – specielt de værker, han har skabt sammen med Michael Jackson, siger Sonny Fredie-Pedersen og tilføjer:

- Det er en enorm ære, at stå side om side med Kenny og være hans kreative højre hånd.

Sonnys private paradisKenny Ortega (tv.) stod også bag Michael Jackson-filmen 'This Is It' fra 2009. Michael Jackson kan ses i midten. (Foto: AP)
Kenny Ortega (tv.) stod også bag Michael Jackson-filmen 'This Is It' fra 2009. Michael Jackson kan ses i midten. (Foto: AP)