Elisa Lykke til modeshow uden bh

Gossip-eksperten Elisa Lykke slår på tromme for, at det er ved at være moderne igen at gå uden brystholder - se cremen af smukke danske kvinder her

Gossip-eksperten Elisa Lykke: Det kan godt være, at mine bryster hænger lidt mere, end da jeg var tyve år. Men jeg godt lide mine bryster alligevel.(Foto: Kenneth Meyer)
Gossip-eksperten Elisa Lykke: Det kan godt være, at mine bryster hænger lidt mere, end da jeg var tyve år. Men jeg godt lide mine bryster alligevel.(Foto: Kenneth Meyer)

- Prøv lige at se. Jeg har heller ikke bh på. Det er det nye naturlige look, siger Elisa Lykke og tager sig selv lidt på brysterne og løfter op i dem, mens hun skriger af grin på den røde løber under Stasias modeshow.

Og hun er ikke den eneste, der er mødt op uden bh. Det gjorde den smukke Michala Kjær også. Hun var helt bar inde under et dyrt smykke, hun havde fået designet i USA.

Michala Kjær topløs under dyrt smykkeMichala Kjær mødte også op uden bh. Hun var nemlig helt bar inde under det dyre smykke.(Foto: Kenneth Meyer)
Michala Kjær mødte også op uden bh. Hun var nemlig helt bar inde under det dyre smykke.(Foto: Kenneth Meyer)


Ekstra Bladets udsendte fornemmer hurtigt, at der er en nyhedsbombe på vej i modeugen med henblik på bryst-trends og spørger Elisa Lykke, om det er en ny trend at være topløs under tøjet?

- Det er i hvert fald min mode. Jeg er jo en ung dame på 42 år. Jeg synes, at vi skal begynde at opdyrke den skønhed, som vi selv har. Jeg er ofte træt at, når man kan se, at bryster er kunstige. Så jeg har i dag valgt at være bh-løs. Og det kan godt være, at mine bryster hænger lidt mere, end da jeg var tyve år, men det kan jeg godt leve med. Og jeg kan godt lide mine bryster alligevel, siger Elisa Lykke og tilføjer:

- Når det gælder mine bryster forsøger jeg at være naturlig. Men jeg elsker stadig at gå med make-up og pynte mig.

Se Claudias frække tatoveringSmukke Christiane Schaumburg-Müller poserer for fotograferne.(Foto: Kenneth Meyer)
Smukke Christiane Schaumburg-Müller poserer for fotograferne.(Foto: Kenneth Meyer)


Det er trendy at være i god form
Hvad er ellers den bærende trend for kvinder netop nu?

- Det er at være en stærk kvinde. En kvinde, der er i god træning. Det er mere moderne at være lidt mere muskuløs end at være tynd. Det er trendy, hvis man kan se på en kvinde, at hun er i god form, og at hun spiser sundt. Altså at man ser naturligt stærk ud på flere fronter.

Kan kvinder i god form også bedre tillade sig at gå uden bh?

- Det ved jeg ikke, om man kan sige. Men det påvirker jo også brysterne, at man er i god form. Og med fornuftig træning, kan man også hurtigt komme til at se 10 år yngre ud.Medina mødte også op. Hun har netop overfor pressen erkendt, at hun og kæresten Christopher er gået fra hinanden.(Foto: Kenneth Meyer)
Medina mødte også op. Hun har netop overfor pressen erkendt, at hun og kæresten Christopher er gået fra hinanden.(Foto: Kenneth Meyer)


.