Se Claudias frække tatovering

Claudia Rex fra 'Vild med Dans' mødte op til Stasias modeshow med fræk tatovering

Smukke Claudia Rex kendt fra 'Vild med Dans' præsenterer her stolt sin flotte tatovering af en rose lige under sit venstre bryst.(Foto: Kenneth Meyer)
Smukke Claudia Rex kendt fra 'Vild med Dans' præsenterer her stolt sin flotte tatovering af en rose lige under sit venstre bryst.(Foto: Kenneth Meyer)

Mens Claudia Rex dansede solen sort sammen med fodboldspilleren Mads Laudrup i sidste sæson af 'Vild med Dans' sørgede hun for altid at gemme sin nye flotte tatovering. Men hun afslørede den til gengæld for første gang på den røde løber her til aften ved Stasias modeshow på restaurant Nimb i hjertet af København.

Vild med Dans-par var enige om at gå fra hinanden

Den smukke tatovering, der forestiller en rose, er placeret i siden på Claudias krop lige under hendes venstre bryst. Til Ekstra Bladet forklarer Claudia om tatoveringen.

- Jeg fik den i forbindelse et bryllup for en af mine veninder. Jeg var brudepige, og alle brudepigerne fik tatoveret den samme smukke rose på kroppen, fortæller Claudia, der ikke har fortrudt sin tatovering.

Michala Kjær topløs under dyrt smykkeElisa Lykke til modeshow uden bhClaudia poserede også på den røde løber sammen med sin Vild med Dans-kollega Karina Frimodt og smykke-designeren Mai Manniche.(Foto: Kenneth Meyer)
Claudia poserede også på den røde løber sammen med sin Vild med Dans-kollega Karina Frimodt og smykke-designeren Mai Manniche.(Foto: Kenneth Meyer)
Claudia klar til LaudrupClaudias fod holdt