Annonce:
Annonce:

Erik Damgaard gift med brasiliansk skønhed

Den tidligere milliardær har giftet sig med den barmfagre brunette Renata - og har desuden bosat sig i det sydamerikanske land

Erik Damgaard har giftet sig for tredje gang. Hans udkårne er brasilianske Renata Nascente. (Privatfoto/Facebook)
Erik Damgaard har giftet sig for tredje gang. Hans udkårne er brasilianske Renata Nascente. (Privatfoto/Facebook)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Erik Damgaard har giftet sig igen. Denne gang med en en brasiliansk skønhed ved navn Renata Nascente, der nu også har tilføjet det noget danskklingende efternavn Damgaard.

Det skriver Se og Hør.

Brylluppet, der foregik på rådhuset, blev i december offentliggjort i den brasilianske avis Diário do Rio Doce, hvor man blandt andet kan se, at parret bor samme på en adresse i byen Governador Valadares, der er på størrelse med Aarhus og ligger nogle hundrede kilometer nord for Rio de Janeiro.

Kigger man på den nygifte bruds facebook-side, kan man se, at parret har mødt hinanden 1. april, og at de har været på ferie i Indien, hvor de blandt andet lagde vejen forbi Taj Mahal.Erik Damgaard og Renata Nacente Damgaard har været et smut i Indien. (Privatfoto/Facebook)
Erik Damgaard og Renata Nacente Damgaard har været et smut i Indien. (Privatfoto/Facebook)


Annonce:

Ifølge Renatas facebook-side har hun en datter fra et tidligere forhold, ligesom Erik Damgaard har to børn fra sit første ægteskab og en datter sammen med Anni Brinch, som han blev kendt sammen med, da de lavede reality-programmet 'Anni og Erik goes to Hollywood'. Ægteskabet gik dog i stykker, da Anni kom i fængsel for rufferi.

Selvom parret ser ualmindeligt glade ud på bryllupsbillederne, har Erik Damgaard ikke lyst til at fortælle om sin nye kærlighed.

- Jeg har ikke nogen kommentarer. Jeg er på skiferie, er det eneste, han siger til Ekstra Bladet, inden han lægger røret på.Det er en laber sag, Erik Damgaard er blevet gift med. (Privatfoto/Facebook)
Det er en laber sag, Erik Damgaard er blevet gift med. (Privatfoto/Facebook)


Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: