Kira Eggers på fertilitetsklinik

Den smukke model og fitnesstræner undersøger mulighederne for at stifte familie

Kira Eggers er super glad for sit liv lige nu, og er klar over at et barn vil vende op og ned på alting. (Foto: Mikael Ricek/All Over Press)
Kira Eggers er super glad for sit liv lige nu, og er klar over at et barn vil vende op og ned på alting. (Foto: Mikael Ricek/All Over Press)

Kira Eggers har besøgt en fertilitetsklinik for at få undersøgt, om hun kan få børn.

Den 39-årige tidligere model og fitnesstræner er dog stadig ikke helt afklaret med, om hun vil stifte familie.

Skulle være startet tidligere
- Det er ikke fordi, jeg er vanvittig skruk. Jeg vil bare gerne være på forkant med tingene, siger Kira Eggers, der fylder 40 til november og derfor også er i kamp med uret, hvis hun vælger at få børn.

- Jeg skulle nok være startet før, siger Kira Eggers, der mest frygter, at hun senere kommer til at mangle børn i sit liv.

- Jeg er lidt bange for, jeg kommer til at fortryde, hvis ikke jeg får dem.

- Men det er lidt ambivalent, for jeg er super glad for mit liv. Børn vil vende op og ned på alt.

Direkte på plejehjem
Hun har også gjort sig tanker om, om det i virkeligheden er for sent at gå i gang.

- Det kan lade sig gøre, men er det sjovt at være en gammel forælder?

- Dem, der får børn tidligt, har jo en ekstra ungdom, når børnene flytter hjemmefra. Jeg flytter direkte på plejehjem, siger hun.

- Man skal også tænke over, om man har bedsteforældre eller et netværk, der støtter, for jeg har ikke lyst til at være en af dem, der aldrig kan få passet mine børn. Der er mange ting, der spiller ind, men hey, jeg er ikke helt afvisende over for det. Jeg har trods alt været besøgt en fertilitetsklinik, siger Kira Eggers, som dog lige nu har dårlig tid til at være mor.

Hun har netop startet en ny virksomhed, hvor hun besøger andre virksomheder og træner deres ansatte i arbejdstiden. En arbejdsdag, der starter før klokken seks om morgenen og typisk først slutter ved midnat.

- Det vil være pissesurt, hvis ikke jeg kan passe det arbejde, jeg har brugt så meget tid på at starte op, så på den måde er jeg gift med mit arbejde.

Kira Eggers forlovet med sin Dan

På grund af den nye virksomhed har der heller ikke været tid til at arrangere bryllup med kæresten Dan, som friede sidste sommer.

I kamp med uret
- Nu er jeg blevet friet til, så nu er jeg ikke så hysterisk. Brylluppet kræver planlægning. Der går lige et par år med at finde ud af det, hvis jeg kender mig selv ret, fortæller Kira.

Se Kiras vilde forvandling

Kira Eggers mangler stadig at gennemføre alle undersøgelser på fertilitetsklinikken, så hun ved endnu ikke, om det er muligt at få børn. Læs mere på hendes blog her