Annonce:
Annonce:

Stine Kronborg: Derfor fik jeg onani-profil

Det er sjovere på denne måde, fortæller stangdanseren

Jeg har fået rigtigt mange anmodninger, fortæller Stine Kronborg. (Foto: Vicki Baker)
Jeg har fået rigtigt mange anmodninger, fortæller Stine Kronborg. (Foto: Vicki Baker)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Ekstra Bladet kunne søndag fortælle, at Stine Kronborg har oprettet en Facebook-profil, så mænd kan onanere til hendes billeder fremfor at gøre til billederne på hendes private profil.

Kronborg får onani-profil

Det har vakt interessen for profilen, hvor der nu er rigtig mange venneanmodninger.

- Jeg tjekker den faktisk ikke så tit. Og jeg er også lidt i tvivl, om jeg skal godkende folk, eller om jeg måske skal stoppe, mens legen er god, siger Stine Kronborg, der har så mange anmodninger, at hun er tvivl, om der overhovedet er plads til flere.

Kronborg fejrede sig selv med svulmende mænd

Stine Kronborg fortæller, at en stor del af mændene, der kontakter hende, tror, at hun kan tale arabisk og kinesisk og sender lumre billeder og tilbud til hende.

Annonce:

- Jeg gider ikke engang åbne de mails. Jeg er blevet god til at spotte, hvem der er mine venner. Men jeg har faktisk ikke kunnet lade være med lige at åbne nogle af de der beskeder med billeder i, skraldgriner Stine Kronborg og fortsætter:

Stine Kronborg: Mine bryster er fantastiske

- Så ser man, hvor skumle folk kan være. De spørger, om jeg er klar på trekanter. Og så er mænd jo utrolig glade for at sende diller-billeder. Dem har jeg s'gu et par stykker af på den profil.

Profil til sit alterego

Stine Kronborg besluttede sig for at få en ekstra Facebook-profil til sit alterego, Pristina Sparx, fordi der ikke var nogen i Australien, der vidste, hvem hun var.

Stine Kronborg: Nye bryster i stedet for mand og børn

- Profilen var til mit alterego - performeren og hende, der smider tøjet, fortæller Stine Kronborg, der på det tidspunkt havde de to personligheder skarpt adskilt.

Hun fortæller, der er rigtig mange, der ikke gider være venner med den seriøse Stine Kronborg, men som bare gerne vil have de sjove og frække updates.

Stine Kronborg nu med store bryster

Annonce:

- Men efterhånden som tingene skred frem, blev den frække side s'gu lidt mere en del af mig og mit privatliv. Pristina Sparx var bare sjovere end Stine Kronborg, så jeg begyndte at få Sparx ind i mit liv, og straks blev det hele meget sjovere, griner Stine Kronborg.

Pludselig blev de to personligheder smeltet sammen, hvilket også gør det hele lettere for Stine Kronborg at holde styr på.

Stine Kronborg: Jeg tager ikke steroider

- Men det er s'gu lidt sjovt med den profil. Der kan jeg komme med alt det lumre. Pristina Sparx er stadig mit alterego. Og hun hjælper mig til at være mere positiv. For hun er en showpige, og sådan nogle kan ikke være negative, fortæller Stine Kronborg til Ekstra Bladet og lyder nærmest overrasket over, hvordan hun begynder at reflektere over de to personligheder.

Kronborg-video fra stripperstangen

- Oookay, nu begynder vi faktisk at blive lidt psykologiske her. Folk brokker sig jo tit på Facebook, men hvis du er showpige, så skal du altid være oven på. Mit alterego skal være glad og sexet, og det har faktisk hjulpet mig til at generelt at være mere positiv.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: