Søren Malling: 42 kilo tungere

Skuespilleren Søren Malling bliver forvandlet til ukendelighed under optagelserne til 'Skammerens datter', hvor hans kostume også vejer 42 kilo

Søren Malling præsenterer her sit enormt tunge kostume for Ekstra Bladet under optagelserne til 'Skammerens datter'' i Prag.(Foto: Kim Kastrup)
Søren Malling præsenterer her sit enormt tunge kostume for Ekstra Bladet under optagelserne til 'Skammerens datter'' i Prag.(Foto: Kim Kastrup)
Følg Danske kendte

PRAG (Ekstra Bladet): - Jeg har igennem et par år spillet nogle roller, hvor jeg fysik ligner mig selv hver gang. Det var jeg sgu lidt træt af. Så det var meget vigtigt for mig, at jeg totalt ændrede udseende i rollen som Våbenmesteren i 'Skammerens datter', fortæller Søren Malling til Ekstra Bladet, der er i Prag for at overvære indspilningerne af Lene Kaaberbøls populære fantasy-serie.

- Så jeg blev klippet skaldet og fik et stort underligt fipskæg. Det er en forandring, der vil noget. Og så har jeg iøvrigt et kostume, der er helvedes tungt. Det vejer omkring 42 kilo, siger Søren Malling, der også selv bad filmens make-up-designere om at give ham et stort voldsomt ar i ansigtet.

Dødelig sværdkamp i Skammerens datterSøren Malling kan godt grine, selv om hans kostume vejer 42 kilo.(Foto: Kim Kastrup)
Søren Malling kan godt grine, selv om hans kostume vejer 42 kilo.(Foto: Kim Kastrup)


Under optagelserne møder Søren Malling op i det gigantisk tunge kostume iført et par solbriller, før dagens store sværdkamp skal indspilles. En scene, hvor han som våbenmester sammen med sin assistent Hannes(Roland Møller) kommer helt i fokus.

Roland Møller slås med sværd

Og det er tydeligt at se på Søren Malling, at han bærer rundt på 42 ekstra kilo.

- Det er satme et tungt kostume. Mine skuldre hænger snart helt nede ved jorden, siger Søren Malling med et smil, før han kaster sig ud i kampens hede.

Laura Bro har sin baby med på filmoptagelseSøren Malling fik også lavet et stort ar, der går hele vejen ned ad hans kind. (Foto: Kim Kastrup)
Søren Malling fik også lavet et stort ar, der går hele vejen ned ad hans kind. (Foto: Kim Kastrup)


Eventyrlig verden
Filmen 'Skammerens datter' tager udgangspunkt i den 12-årige Dina og hendes familie, der mod deres vilje drages ind i en nådeløs kamp om magten i fyrstedømmet Dunark. Det bliver begyndelsen på et forrygende eventyr i en middelalderlig fantasiverden med drager, magi, konger, riddere, tyranni og mord.

Der er forventet premiere i de danske biografer i marts 2015.

Dansk forfatter i tårer over filmatiseringen af sin egen bogSøren Malling supercool i forårssolen i Prag. Han smider selvfølgelig solbrillerne, når optagelserne til Middelalder-filmen starter.(Foto: Kim Kastrup)
Søren Malling supercool i forårssolen i Prag. Han smider selvfølgelig solbrillerne, når optagelserne til Middelalder-filmen starter.(Foto: Kim Kastrup)


Seneste nyt

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.