Susan K. i flæsket på realitybaben: Hun knalder sig gennem København

Catfighten fortsætter i realityland

Nicole Brøggler har gjort sig upopulær i realityland ved at klandre andre realitystjerner for at samle penge ind på Facebook. (Privatfoto).
Nicole Brøggler har gjort sig upopulær i realityland ved at klandre andre realitystjerner for at samle penge ind på Facebook. (Privatfoto).
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I går var det Numse-Joy, som var rasende over, at realitybaben Nicole Brøggler havde skrevet, at hun og to andre realitydeltagere tiggede penge på Facebook til forskellige formål.

I dag er det Susan K., der langer hårdt ud mod Nicole Brøggler.

'Næste gang du skriver så grimt om mig offentligt, så køb lige noget tøj, før du taler til mig igen. God dag, frøken Perfid', lød det fra Susan K tidligere i dag.

Balladen opstod, da Nicole Brøggler skrev en status om, hvor ynkeligt det var, at realitydeltagere tiggede penge fra deres fans på Facebook.

Realitybaben i bitter catfight med Numse-Joy

- Folk spurgte, hvem der gjorde det, og jeg skrev: Numse-Rasmus til mad, Susan K til husleje og Joy til hendes hund, har Nicole Brøggler tidligere fortalt til Ekstra Bladet om baggrunden for den update.

Og det fik både Joy, Susan K. og Numse-Rasmus op i det røde felt.Susan K. har selv vist hud. (Arkivfoto: Lars E. Andreasen/Her & Nu).
Susan K. har selv vist hud. (Arkivfoto: Lars E. Andreasen/Her & Nu).


På Facebook tog Nicole til genmæle mod Susan K.s indlæg på en måde, der ikke ligefrem baner vejen for en forsoning.

'Kære Susan. Nu får du den også lige. Jeg har ikke skrevet om nogle af jer personligt. Jeg har nævnt jer i en kommentar. Skrevet at i har spurgt efter penge på facebook. Det er ikke noget negativt eller noget, jeg finder på. Det er fakta. Og igen: At både du, Joy og Rasmus kører hetz mod mine bryster, bekræfter mig i, at jeg intet galt har gjort. I har ingen argumenter, men er nødt til at blive personlige. Ps.. Køb noget tøj? Kommer det fra skank nr. 1 der kneppede sig gennem Paradise? Tænk lige, før du taler.'

Susan K's nøgenflop

Længere nede fortsætter hun det verbale angreb:

'Jeg er, som jeg er, de er, som de er. Og fred være med det. Susan må knalde alle dem, hun vil. Og Joy må for min skyld lave porno. Men altså, så skal man jo bare ikke disse andre for at vise bryster. Så disser man jo indirekte sig selv.'

Over for Ekstra Bladet fortsætter de to damer deres catfight.

Nu vil Susan leve af at være fræk

- Det er til grin. Hun angriber mig jo egentlig ikke for min udtalelse, men mere for at rende rundt uden tøj på. Det er til grin, når man tænker på, at hun selv kneppede sig igennem 'Paradise Hotel'. Havde det så bare været mod min udtalelse. Men der er ikke noget at kritisere ved mine udtalelser, for jeg var jo ikke var ond ved dem. Og så er de nødt til at blive personlige, siger Brøggler.

Og får et par kattekløer tilbage fra Susan.

- Man kan jo undre sig over, hvorfor hun kalder mig for en skank, når hun knepper sig gratis gennem Københavns natteliv for sprut og stoffer. Jeg fik i det mindste løn på Paradise. Hende der har ingen pli eller respekt for folk og dyr, der har det skidt. Hun burde få sine skolepenge tilbage eller omskoles. Man burde lave en tøjindsamling, for det har pigebarnet tilsyneladende ikke for meget af, siger Susan med henvisning til de mange topløse billeder af realitybaben.

BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+