Saseline-villa solgt for 32 mio. kr.

Finansmanden Mads Ulrich har tilsyneladende en forkærlighed for at købe villaer, som har været beboet af popstjerner

Saseline Sørensen og Michael Dreyer er sluppet af med Peter Schmeichels tidligere ejendom. (Foto: Klaus Bo Christrensen)
Saseline Sørensen og Michael Dreyer er sluppet af med Peter Schmeichels tidligere ejendom. (Foto: Klaus Bo Christrensen)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Finansmanden Mads Ulrich har tilsyneladende en forkærlighed for at købe villaer, som har været beboet af popstjerner.

I 1997 købte den stenrige gulddreng rockikonet Princes Beverly Hills-palads for 22 mio. kr., og i sidste uge gav han 32 mio. kr. for sangerinden Saseline Sørensens og entreprenøren Michael Dreyers Hellerup-palæ.

Det skriver Boliga.dk.

Huset, der tidligere har været ejet af blandt andre Peter Schmeichel, blev begæret på tvangsauktion i begyndelsen af marts og blev i første omgang budt op i 21 mio. kr. af panthaveren Milas ApS, men da andenauktionen blev afholdt onsdag, var det den 49-årige finansmand Mads Ulrich, som via sit firma ‘Ejendomsselskabet NL af 2005 ApS’ bød højest.Über-yuppi Mads Mikkelsen bød højest. (Foto: All Over)
Über-yuppi Mads Mikkelsen bød højest. (Foto: All Over)


Købte Princes hus
Mads Ulrich blev kendt som en af 80'ernes mest fremtrædende og storspenderende yuppier og nåede i en usædvanligt tidlig alder at stifte ungdomsmagasinerne Kick og Puls, inden han som 25-årig tog til London og startede firmaet TDI-reklamefilm.

Saseline-villa står til stort tabSplitternøgen Saseline i skumbadSaseline: Rejs med åbent hjerte og sind

Nogle år senere solgte han firmaet og tog til Los Angeles, hvor han skabte sig en enorm formue som investor, bl.a. via sin virksomhed First Fidelity Capital, men mest opmærksomhed fik dog hans køb af superstjernens Princes hus i Beverly Hills i 1997.

For prisen på 22 mio. kr. - godt og vel 31 mio. kr. i dagens penge - blev han ejer af et 1200 kvadratmeter stort palæ med otte garager samt seks private bungalower til gæster i den tilhørende park

- Mit nye soveværelse ligger så langt fra opholdsstuen, at jeg nok må forlade stuen en halv time før sengetid, lød det dengang i et BT-interview.

Ejet af Schmeichel
Mads Ulrichs nye Hellerup-palæ var indtil 2004 ejet af den tidligere landsholdsmålmand Peter Schmeichel, der solgte det videre til entreprenøren Michael Dreyer i 2004 for 10 mio. kr.. Han istandsatte huset og solgte det i 2008 videre for svimlende 65 mio. kr., men købte det tilbage igen nogle år senere for samme beløb.

Ifølge salgsopstillingen på tvangsauktionssiden itvang.dk har den nye ejer fået adgang til en villa opført i 1892, der breder sig over 381 kvadratmeter bolig og med udsigt over Øresund fra den 1134 kvadratmeter store grund.

Haven kan blandt andet kan byde på et springvand med en gangbro over og en græsplæne direkte ned til havet, hvor der er adgang til egen badebro.

Se billeder af villaen her: her

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+