Reality-Helene blev syg af brystoperation

Divaen fra junglen blev indlagt akut, da der gik betændelse i brystet

Sådan ser Helene ud i dag efter operation nummer to. (Foto: www.samsoephotography.com).
Sådan ser Helene ud i dag efter operation nummer to. (Foto: www.samsoephotography.com).

For Helene Ladegaard var det en drøm, der gik i opfyldelse, da hun for otte måneder siden fløj til Litauen for at få lavet større bryster.

Men i stedet endte turen i et mareridt for den 29-årige realitydeltager, der er kendt fra ’Divaer i Junglen’ og ’For lækker to love’.

- Allerede da jeg vågnede efter operationen, havde jeg det dårligt og min højre fod var hævet. Men jeg tænkte, at det var normalt. Og de syntes, jeg var lidt pylret, fordi jeg ikke ville spise noget under opholdet, siger Helene Ladegaard til Ekstra Bladet.

Da hun kom hjem til Danmark, fik hun det dog endnu dårligere, end hun havde under opholdet på klinikken i Litauen, hvor blandt andre Linse også har fået ordnet bryster.Helene inden, brysterne blev gjort større. (Privatfoto).
Helene inden, brysterne blev gjort større. (Privatfoto).


- Jeg besvimede på toilettet og min krop kunne næsten ikke bære mig, siger hun.

Først efter tre besøg hos sin læge fik hun ham overbevist om, at der skulle tages en blodprøve.

- Han sendte mig til scanning og der blev de hylet helt ud af den, da der var blod på håndklædet. Det viste sig så, at der var gået betændelse i brystet og at det væltede ud. Og så blev jeg indlagt akut, siger Helene.Realitydeltageren var stærkt medtaget efter den første operation. (Privatfoto).
Realitydeltageren var stærkt medtaget efter den første operation. (Privatfoto).


Hun blev derefter henvist til en plastickirurg, der ikke var i tvivl: Implantaterne skulle ud med det samme.

- Så jeg var indlagt i tre dage.

Trods det alt andet end heldige indgreb, har hun kun ros til overs for klinikken i Litauen.I dag har Helene fået lavet nye babe-billeder. (Foto: www.samsoephotography.com).
I dag har Helene fået lavet nye babe-billeder. (Foto: www.samsoephotography.com).


- De første par uger ringede de hver dag for at høre, hvordan jeg havde det. De skrev til mig på Facebook og var vildt gode til at være der for mig. Og de gav mig selvfølgelig en ny, gratis operation, siger Helene, der i begyndelsen ikke havde lyst til at forsøge sig med en brystforstørrelse lige med det samme.

- Men nu er de lavet og de er nøjagtig lige så pæne som første gang. Så jeg vil klart anbefale stedet. Det sker for 0,1 procent af kvinderne og jeg var bare uheldig. Ifølge mine danske læger var der ikke tale om lægesjusk fra den litauiske kliniks side, siger Helene.Helene i dag. (Foto: www.samsoephotography.com).
Helene i dag. (Foto: www.samsoephotography.com).


Billederne er taget af fotograf Thomas Samsøe.