Lise Nørgaard efter indbrud: Kæmper med forsikringen

Den 96-årige forfatter er i fin form efter forskrækkelsen, men har digitale problemer med forsikringen

Lise Nørgaard har blandt andet mistet sin dyre Louis Vuitton-kuffert. (Foto: Finn Frandsen).
Lise Nørgaard har blandt andet mistet sin dyre Louis Vuitton-kuffert. (Foto: Finn Frandsen).

Lise Nørgaard var ikke hjemme, da tyveknægte, dagen før nytårsaften, stjal værdier for over 100.000 kroner fra hendes lejlighed.

I dag er den 96-årige Matador-forfatter kommet sig over forskrækkelsen:

- Tyvene har haft en god smag. De har blandt andet stjålet alt mit sølvtøj. De har også været inde i mit walkin-closet. På en hylde lå alle mine kufferter, og hvad tog de? De tog selvfølgelig kun min dyre Louis Vuitton-kuffert.

Den har de båret ud i triumf, tror jeg, griner Lise Nørgaard, som nu er gået i gang med kampen for at få sine forsikringspenge udbetalt.

Matadors mor udplyndret

- Man er ilde stedt, hvis man er et ældre menneske og skal have noget udbetalt via sin forsikring. Alle fordringer og de tabte værdier skal man redegøre for via internettet. Når man nu ikke er så dygtig til det med computere, så er det noget af en kamp.

Ifølge Nordsjællands Politi er der ikke noget nyt i efterforskningen af indbruddet. Pressekordinator Henrik Suhr opfordrer danskerne til, at sikre deres hjem bedre:

- Det behøver ikke være Fort Knox. For få tusinde kroner, kan man sikre sit hus, eller sin lejlighed, så tyven vælger et andet sted at bryde ind. Det gælder om at have nogle gode låse og ellers få sikret vinduer, altandøre og den slags, lyder meldingen fra ordensmagten.

Læs mere om Lise Nørgaard i 'Ekstra'. Her fortæller forfatteren om, hvorfor hun har droppet, at følge med i 'Arvingerne':

Klar tale: Matadors mor dropper ' Mumlingerne'