Casper Christensen: Videoen viser, hvem der slår

Overvågningbåndet fra Casper Christensens natklub, Sunday, viser, hvem der slår Mascha Vang og Kira Eggers

Ifølge Casper Christensen viser overvågningsbåndet fra 'Sunday Club', hvem der slår hvem og hvornår. (Foto: Jesper Mortensen/Privatfoto)
Ifølge Casper Christensen viser overvågningsbåndet fra 'Sunday Club', hvem der slår hvem og hvornår. (Foto: Jesper Mortensen/Privatfoto)

Ved du noget? Skriv til os på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (Koster alm. SMS-takst)

Den mand, der natten til søndag omkring klokken 2.30 slog først Mascha Vang og siden veninden Kira Eggers i gulvet på Casper Christensens natklub, Sunday, i indre København, var søndag stadig på fri fod.

Mascha Vang havde hygget sig med veninden Kira Eggers på Restaurant København, inden de blev slået ned på Sunday Club, og begge blev indlagt på Rigshospitalets traumecenter (Privatfoto) Danske kendte Mascha Vang og Kira Eggers slået ned i nat

Men overvågninsbåndet fra natklubben viser nøjagtigt, hvem det er.

- Jeg ved, at overvågningsbåndet findes. Jeg har tjekket op på det for at sikre mig, at det ikke forsvinder. Politiet har også set det. Der er tjek på det, siger Casper Christensen til Ekstra Bladet.

Komikeren og natklubejeren sidder lige nu til Golden Globe i Los Angeles, så han har ikke selv set båndet, men han har forhørt sig om dets kvalitet.

- Jeg har forstået, at vores materiale er ret godt, og man kan se nøjagtig, hvem der slår hvem og hvornår.

- Ved du, hvem der slår?

- Nej, jeg har ikke set båndet, fortæller Casper Christensen.

Politiet var søndag meget lidt meddelsomme omkring hændelsen.

- Jeg kan bekræfte, at der har været en hændelse på Sunday Club i København. Vi har fået en anmeldelse om vold mod de to personer, som du omtaler der. (Mascha og Kira, red.). Vi fik anmeldelsen klokken 02:37, og vi sendte en vogn ud. Men der var ikke nogen gerningsmand til stede, da vi ankom derude, sagde John Dyhrberg, Central efterforskningsleder ved Københavns Politi, station City til Ekstra Bladet i går.

Mascha Vang er blå og hævet i hovedet efter den voldsomme oplevelse i nat. (Arkivfoto: Ekstra Bladet) Danske kendte Mascha og Kiras voldsmand stak af

Nærgående over for Mascha
Ifølge en kilde, Ekstra Bladet har talt med, var gerningsmanden nærgående over for Mascha Vang.

- Hun bad ham lade hende være, og så hakkede han hende en. Han skulle til at give hende flere tæsk, men så kom Kira og lagde sig imellem, siger kilden, der undrer sig over, at der ikke var nogle mænd på den tætpakkede natklub, som hjalp de to kendte kvinder.

Mascha Vang vil ikke vise sit ellers så smukke ansigt frem. (Privatfoto) Danske kendte Mascha Vang: Jeg har meget ondt

Identiteten på gerningsmanden muligvis kendt
Ifølge Ekstra Bladets kilde, så kender politiet identiteten på overfaldsmanden, men det ville Københavns Politi ikke bekræfte søndag.

- Vi kender ikke pt til gerningsmanden, men vil heller ikke udtale mig om mere i den her sag.

- Der er tale om en helt almindelig voldssag. Forskellen er her, at det involverer to kendte piger, sagde John Dyhrberg.

1 af 6 Kira Eggers lagde dette billede ud af Mascha Vang fra deres bytur lørdag nat. Få timer senere var begge kvinder på Traume Centret på Rigshospitalet. (Foto: Instagram)
2 af 6 Mascha Vang var smuk som altid, da hun skulle ud og have en glad aften i byen. Da hun kom hjem, var det med en forslået kæbe og blåt ansigt. (Foto: Instagram)
3 af 6 Aftenen startede på restaurant Kjøbnehavn, inden turen gik til 'Sunday Club'. (Foto: Instragram)
4 af 6 Casper Christensen har sikret sig, at overvågninsbåndet fra hans natklub er overdraget til politiet. (Foto: Jesper Mortensen)
5 af 6 - Jeg bliver nødt til at sige til alle der enten hører noget eller har set noget, eller som blot bekymrer sig, at jeg er OK efter omstændighederne. Jeg blev i går nat slået ned af en mand på Sunday - ikke een men TO gange. - Jeg er blevet udskrevet fra traume centeret og jeg var og er fuldstændig klar i hovedet og har et klart billede af, hvad der skete. - Der er et sted i helvede for de mænd der slår på kvinder, skrev Kira Eggers i går i et Facebook-opslag. (Foto: Anthon Unger)
6 af 6 Ifølge Casper Christensen viser overvågningsbåndet fra 'Sunday Club', hvem der slår hvem og hvornår. (Foto: Jesper Mortensen/Privatfoto)