Ansat på Caspers natklub hænger Mascha ud

For første gang siger Sunday Club noget om episoden, hvor Mascha Vang og Kira Eggers blev slået ned

Casper Christensen har endnu ikke selv fortalt, hvad videoen viser. Men Sundays 'picker', som er den person, der udvælger de gæster, der bliver lukket ind på den celebre kendisklub, hænger Mascha Vang ud, som den person, der først lod næverne tale.  (Fotocollage: Jesper Mortensen/Privatfoto)
Casper Christensen har endnu ikke selv fortalt, hvad videoen viser. Men Sundays 'picker', som er den person, der udvælger de gæster, der bliver lukket ind på den celebre kendisklub, hænger Mascha Vang ud, som den person, der først lod næverne tale. (Fotocollage: Jesper Mortensen/Privatfoto)

Ved du noget? Skriv til os på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (Koster alm. SMS-takst)

Der findes et overvågningsbånd, der viser, hvem der slår hvem under weekendens kendistæsk, hvor Mascha Vang og Kira Eggers fik én på hovedet. Men hidtil har det bånd kun været vist til politiet, Kira Eggers og ansatte på Casper Christensens natklub, Sunday, hvor det hele skete omkring 2.30 natten til søndag.

Ifølge Casper Christensen viser overvågningsbåndet fra 'Sunday Club', hvem der slår hvem og hvornår. (Foto: Jesper Mortensen/Privatfoto) Danske kendte Casper Christensen: Videoen viser, hvem der slår

Casper Christensen har tidligere fortalt Ekstra Bladet, at båndet er af god kvalitet.

Båndet viser alt
- Jeg har forstået, at vores materiale er ret godt, og man kan se nøjagtig, hvem der slår hvem og hvornår, sagde komikeren, der er på ferie i Los Angeles og derfor ikke har set båndet.

Men det har andre ansatte på Sunday.

- Meget beklageligt hvad der skete på Sunday med Mascha Vang i lørdags, her skal der lige tilføjes at hun slog først. Ikke at det retfærdigør at få en på sinkadusen, skriver Andreas Trads-Ravig, der ifølge Her og Nu er 'picker' på natklubben, i sin facebook-opdatering.

Det er første gang siden bataljen, at en person fra Sunday udtaler sig i sagen. De tre ejere, Casper Christensen, Simon Lennet og Simon Frank, har ud over en kortfattet udmelding fra Casper Christensen forholdt sig tavse omkring hændelsesforløbet. Men nu er en ansat sendt i byen med hvad, man må formode er den officielle udtalelse, eftersom Simon Lennet har delt og liket Andreas Trads-Ravigs facebook-update, hvor han altså siger, Mascha Vang selv slog først.

Casper Christensen beklager nu, at hans folk har lavet grin med en forslået Mascha Vang.(Foto: All Over Press ) Underholdning Casper Christensen: Mascha-joke er ikke spor sjovFunny HaHa forsvarer stadig deres sjove billedmanipulation. (Foto: All Over) Danske kendte Funny HaHa: Mascha stak selv næsen frem

Samme historie fortæller flere vidner, som Ekstra Bladet har været i kontakt med.

Knytnæverne fløj rundt i luften
- Mascha er rapkæftet. Og hun slår, da de siger, at ’hun skal gå. Nu’. Masha slog først. Jeg så det som en knytnæve i hovedet, et dask og et skub, fortæller et vidne, der overhørte, at Mascha Vang gentagne gange blev bedt om at gå.

Svaret kom prompte i form at en knytnæve retur fra den 34-årige mand, der nu er sigtet i sagen.

- Det var ikke et overfald. Det var en reaktion, en refleks. Sådan så det ud, fortæller kilden.

- Tak for alle de søde beskeder og tanker, I sender, skrev Mascha under billedet af sit forslåede ansigt, der var gemt bag store, mørke briller. (Privatfoto) Danske kendte Mascha Vang: Jeg slog ikke først

Mascha Vang fastholdt over for Ekstra Bladet tidligere på ugen, at hun ikke lod de første slag falde.

- Det gjorde jeg ikke. Det er helt utænkeligt. Jeg er ikke en voldelig type, og jeg omgiver mig ikke med voldelige typer, sagde Mascha Vang til Ekstra Bladet.

Kira Eggers hjalp sin veninde, så godt hun kunne. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte Kira: Jeg tog hans slag mod mit ansigt som en mand