Caspers humor-site sviner Mascha - igen i dag

De ansatte på Casper Christensens underholdnings-site er tilsyneladende ligeglade med, at chefen har sagt, man ikke skal gøre grin med voldsofre

Funny HaHa forklarede efterfølgende, at de ikke selv havde lavet fotomanipulationen. Det var ifølge deres forklaring blevet sendt til dem af en bruger.
Funny HaHa forklarede efterfølgende, at de ikke selv havde lavet fotomanipulationen. Det var ifølge deres forklaring blevet sendt til dem af en bruger.


Casper Christensen beklager nu, at hans folk har lavet grin med en forslået Mascha Vang.(Foto: All Over Press ) Underholdning Casper Christensen: Mascha-joke er ikke spor sjovFunny HaHa forsvarer stadig deres sjove billedmanipulation. (Foto: All Over) Danske kendte Funny HaHa: Mascha stak selv næsen fremFunny HaHa fjernede hurtigt deres kontroversielle spøg fra deres Facebook-side. Danske kendte Casper Christensens site gør grin med forslået Mascha

I går fik underholdningssitet Funny HaHa, der drives af Casper Christensens firma Douglas Entertainment, ørerne gevaldigt i maskinen, da de lagde et fotomanipuleret billede af en forslået Mascha Vang på deres Facebook-side ledsaget af teksten:

'At få tæsk er lige som at træne - man er mest øm på tredje dagen'.

Efterfølgende fik Funny HaHa-drengene pludselig travlt med at fjerne billedet og beklage deres 'joke', som de dog selv fortsat fandt sjov.

Casper Christensen beklagede ligeledes det fejlslagne forsøg på volds-humor og meddelte i en sms fra Los Angeles, at han ville tage en snak med den ansvarlige, når han vender hjem.

Indbrudstyv med revnede bukser
Nu ser det ud til, at dagsordenen for dette møde netop har fået tilføjet et ekstra punkt, da Funny HaHa igen i dag forsøger sig med en kæk bemærkning om overfaldet på Masha Vang og Kira Eggers, der pudsigt nok fandt sted på natklubben Sunday, der også ejes af Casper Christensen.

På deres Facebook-side skriver Funny HaHa i dag:

'Først slår Mascha Vang en fyr på en natklub, som så i refleks slår igen. Så skriver vi en joke om hvordan hun malker medieomtale på det. Det er virkelig kedeligt at folk slår på hinanden i nattelivet, men når det er sagt, så har vi lige så ondt af Mascha Vang som af en indbrudstyv med revnede bukser.'