Annonce:
Annonce:

Gustav om Mascha-overfald: Man bliver paranoid

Realitystjernen Gustav har ligesom Mascha Vang og Kira Eggers prøvet at blive pandet ned i København en nat

Sådan endte Gustavs bytur i oktober. (Privatfoto)
Sådan endte Gustavs bytur i oktober. (Privatfoto)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

- Jeg ville bare så gerne give Mascha en krammer. Det er forfærdeligt, at man ikke kan gå i fred, når man er i byen. Jeg er blevet totalt paranoia, efter jeg blev slået ned.

Ordene kommer fra Gustav, der selv har mærket, hvor råt det københavnske natteliv kan være.

I oktober blev han slået ned med en flaske, men selv om sårene nu er helet i hans hoved, så har episoden efterladt grimme ar på den 23-årige realitystjernes sjæl.

Gustav slået ned

- Den første uge efter sådan en oplevelse, har man det o.k. For man klarede den jo. Men så begynder man for alvor at blive paranoid. Fordi man begynder at fatte, hvad der er sket, siger Gustav, der kun har været i byen ganske få gange siden overfaldet.

Annonce:

- Man kan sammenligne det, der skete med Mascha og mig, på den måde, at jeg blev slået med en flaske og ikke kunne nå at gøre noget som helst. Det kunne hun heller ikke. Hun er så lille, at hun ikke har en chance, hvis hun bliver slået ned, siger han.

Mascha Vang: Jeg har meget ondt

For at komme sig oven på sådan en voldsom oplevelse, som Mascha Vang og hendes veninde Kira Eggers var ude for natten til søndag, er det ifølge Gustav rigtig vigtigt at tale om det.

- Man er nødt til at fortælle om oplevelsen flere gange for at få det ud af systemet. Og så er det supervigtigt, at man ikke lukker sig for meget inde. Det var nok en fejl, jeg gjorde, fortæller han.Mascha dagen derpå. Det er især hende kæbe, det er gået ud over. (Privatfoto)
Mascha dagen derpå. Det er især hende kæbe, det er gået ud over. (Privatfoto)


- Da jeg så endelig begyndte at bevæge mig ud af min lejlighed, var jeg totalt paranoid – især når jeg var blandt mange mennesker.

Mascha Vang og Kira Eggers slået ned i nat

For Gustav blev et helt afgørende vendepunkt, da han mødtes med sin overfaldsmand.

Gustavs voldsmand: Jeg har det dårligt med det

- Jeg fandt ud af, at han havde været vildt skæv, da han gjorde det - og at overfaldet ikke var rettet personligt mod mig. Det hjalp meget, siger han og gentager.

- Mascha skulle have en ordentlig krammer!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: