Annonce:
Annonce:

De truer med at være nøgne

Mandetrio bestående af Joackim Knop, Mikkel Schrøder Uldal og Farshad Kholghi parat med det musikalske comedy-show 'Den nøgne sandhed'

Ny mandetrio bestående af fra venstre Mikkel  Schrøder Uldal, Joackim Knop og Farshad Kholghi glæder sig til at levere deres nye show 'Den nøgne sandhed'.(Foto: Jakob Jørgensen)
Ny mandetrio bestående af fra venstre Mikkel Schrøder Uldal, Joackim Knop og Farshad Kholghi glæder sig til at levere deres nye show 'Den nøgne sandhed'.(Foto: Jakob Jørgensen)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

- Vores show 'Den nøgne sandhed' kommer primært til at handle om mænd på omkring de fyrre år, om parforhold, og om de problemer folk ikke tør tale om. Alle tabuerne. Og det hele bliver præsenteret i en musikalsk sammenhæng og med et smil, siger Farshad Kholghi.

I kalder jo jeres show for 'Den nøgne sandhed'. Betyder det, at publikum også får set jer fysisk nøgne på scenen?

- Det må man selv komme ind og finde ud af, når vi optræder. Men jeg kan love dig for, at publikum bliver ikke skuffede, siger drengene i munden på hinanden og truer nærmest med, at de vil optræde i Adam-kostume.Joachim Knop og Sofie Lassen-Kahlke poserer for pressen.(Foto: Jakob Jørgensen)
Joachim Knop og Sofie Lassen-Kahlke poserer for pressen.(Foto: Jakob Jørgensen)


Showet 'Den nøgne sandhed' opføres fra den 13.. februar og seks dage frem på Sceneriet på Det Ny Teater. Og det er et såkaldte latenight-shows, der først starter kl. 22.30. I 2015 drager mandetrioen på en landsdækkende turné i de største musikhuse og koncertsteder i Danmark.

Den nye mandetrio mødte op til Danmarks grand old PR-lady Christel Hammers 70 års fødselsdags-reception, hvor flere andre kendisser også dukkede op for at hilse på fødsellaren.Fødsellaren Christel Hammer hilser her på Ulf Pilgaard.(Foto: Jakob Jørgensen)
Fødsellaren Christel Hammer hilser her på Ulf Pilgaard.(Foto: Jakob Jørgensen)


Annonce:
Annonce:
Annonce:
danmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste hus
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ode til Hejremanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: