Annonce:
Annonce:

DR-chef tænker over taxi-bøsse-sag

Jan Lagermand-Lundme overvejer stadig, om han vil gøre mere ved sagen og chaufføren, der kaldte DR-bossen og hans mand for "klamme bøsser"

Jan Lagermand-Lundme overvejer stadig, om han skal gøre noget ved sagen omkring den bøsse-fjendske taxa-chauffør, der kaldte ham og hans mand Tomas for 'klamme bøsser'.(Foto: Mogens Flindt)
Jan Lagermand-Lundme overvejer stadig, om han skal gøre noget ved sagen omkring den bøsse-fjendske taxa-chauffør, der kaldte ham og hans mand Tomas for 'klamme bøsser'.(Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I dag blev København officielt Grand Prix-by, da Malmø overdrog den store nøglering som symbolet på værtsskabet på Københavns Rådhus. Øjeblikket var stort for Jan Lagermand-Lundme, der er kæmpe Grand Prix-fan og chef for de tre store shows, der venter på Refalhaleøen i maj.

Hele weekenden er gået med at få stablet mandagens arrangement på benene, og derfor har han ikke haft meget tid til at tænke over, hvad han vil gøre ved den yderst ubehagelige oplevelse, han sammen med sin mand var ude for i weekenden.

Annonce:

Jan Lagermand Lundme, der de seneste år har stået i spidsen for blandt andet DR's underholdningsflagskib 'X Factor', fik nemlig i fredags bekræftet, at det i dagens Danmark kan have ubehagelige konsekvenser at være åben omkring sin seksualitet. Under en taxa-tur begyndte taxa-chafføren pludselig at tilsvinde Jan Lagermand-Lundme og hans mand Tomas og sagde: Bøsser som jer er det klammeste. Jan og Tomas flygtede selvfølgelig nærmest ud af taxaen, og de havde også svært ved at betale den bøsse-fjendske taxa-chauffør.

DR-chef måtte flygte ud af taxi

En enkelt mand skal ikke have lov til at ødelægge alt
- Når der er faldet lidt ro på oven på dagens arrangement, vil vi lige så stille overveje, om vi vil gør mere ved sagen. Men den oplevelse vi var ude for er heldigvis ikke det billede, jeg har af, hvordan det normalt er i København, siger Lundme, der er fuldstændig åben omkring sin seksualitet.

Om lidt kommer byen til at vrimle med bøsser under Grand Prixet. Er du tryg ved det?

- Det skal en enkelt mand ikke have lov til at ødelægge. Det der skete, er som sagt slet ikke noget, jeg kan genkende fra København, understreger han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

spædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortført
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: