Annonce:
Annonce:

Ulven Peter og Selina er gået fra hinanden

På sin egen blog har Selina Visbech for kort tid siden meldt ud, at hun og Peter er gået fra hinanden

Peter og Selina, mens der stadig var kærlighed i luften mellem dem.(Foto: Mogens Flindt)
Peter og Selina, mens der stadig var kærlighed i luften mellem dem.(Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Under overskriften 'Sandhedens time' har Selina Visbech netop på sin blog skrevet, at hun i fællesskab med Peter har besluttet, at parret skal gå fra hinanden.

Annonce:

'Det har været en hård tid, men jeg er en meget stærk og selvbevidst person, så jeg gjorde noget ved det, i stedet for at miste mig selv. Peter og jeg har haft en fantastisk tid sammen og han har været min store kærlighed. Men den sidste tid, udviklede vores forhold sig til et venskab og det var svært for mig at indse og acceptere. Vi har været igennem mange ting sammen både på godt og ondt og jeg vil minde vores forhold med et smil på læben. Vi har ikke været kærester i snart to uger, men har først kunne sætte ord på det nu, da det har været en svær tid og et hårdt valg for os begge. Vi er stadig venner og det vil vi fortsætte med at være. Jeg er begyndt, at lave de ting der gør mig glad igen og sætte pris på de gode ting jeg har i mit liv. Jeg har alle muligheder for, at forme mit liv, så jeg får smilet tilbage på mine læber.'

Læs hele Selinas blog-indlæg her

Peter Birch og Selina er tidligere gået fra hinanden. Men Peter fik overbevist hende om, at de skulle blive sammen på trods af, at der er ti år mellem 30-årige Peter og Selina, der er 19. Men nu er forholdet altså slut igen.

Ulvens bikinibabe: Derfor forlod jeg Peter'Ulven' har mistet sin natklubPeter og Selina poserer for pressen. Men nu er det slut.(Foto: Mogens Flindt)
Peter og Selina poserer for pressen. Men nu er det slut.(Foto: Mogens Flindt)


Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: