'Klamfyr' viser vommen frem

Emil Simonsen, kendt som Orgi-E, viser, hvordan han havde det i tiden efter sin skilsmisse

I dag er det lange hår væk og Orgi-E er færdig med hotelværelser og en alt andet end sund livsstil. (Foto: Nikolai Nalu/rocknrollpeople.com).
I dag er det lange hår væk og Orgi-E er færdig med hotelværelser og en alt andet end sund livsstil. (Foto: Nikolai Nalu/rocknrollpeople.com).
Følg Danske kendte

I slutningen af sidste år udgav Emil Simonsen, der også adlyder navnene Orgi-E og Klamfyr, sit første soloalbum udenfor Suspekt-regi.

Men inden han nåede dertil, skulle han gennem en opslidende skilsmisse, hvor han endte som en langhåret bums, der levede lidt for meget på kanten af livet.

Det afslører han overfor Ekstra Bladet.

- For et års tid siden havde jeg det som en forvirret, usoigneret rockmusiker, som ikke så meget andet end hotelværelser, piger, øvelokaler, sprutflasker og min gamle bil Hassan. Tilstanden var egentlig meget kreativ, men nok for destruktiv overfor mig selv i det lange løb, så jeg valgte at lave soloalbummet ’klamfyr’. For at få ham her, du ser på billedet, lidt på afstand, siger Orgi-E til Ekstra Bladet.

Fodfæste
Billederne er lavet for at vise, hvordan han havde det i den periode, hvor han forvirret gik rundt og forsøgte at finde fodfæste igen.

- Anledningen var, at jeg et par måneder forinden var blevet skilt, og det er jo altid noget, man kommer mere eller mindre ud i torvene af. Der er ting, der kan gøres på en pæn måde, og så er der det modsatte. Jeg var som sagt en smule forvirret i et stykke tid, men brugte det til at klatre op ad rangstigen og blive styrket af det, siger rapperen.

Efter skilsmissen tog han på turné med Suspekt og derefter til Cambodja alene i to en halv måned.

Tog for sig
- Jeg kørte rundt for mig selv for at få tankerne straight og tage for mig af østens mystik, he he, siger han uden at uddybe det lumre hehe.

Sidste år udgav han nummeret ’Singlepik’, men er ikke længere selv i den kategori. Han har fået en kæreste siden skilsmissen.

Smuk kæreste
- Det har jeg sgu. Hun er smuk, tosset, klog og dejlig og halvt fra Madagaskar. Sådan! Hun ligner en milliard. Men vi er vel os bare nogle meget flotte mænd, lyder det fra manden, der i en tekst skriver, at han er hestehængt.

Men er han så det?

- Pigerne siger: ’Den er ikke for lang, Emil, og den er ikke for kort.

Så ved vi dét.

Se mere om Klamfyr her

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?