Kessler har ikke tid til kærester

- Mikkel kører egostilen. Prioriterer karrieren frem for et seriøst forhold, siger søster Linse og mor Ann-Patricia

Den ensomme viking. 32-årige Mikkel Kessler er en af landets mest eftertragtede mænd, men selv om kvinderne sværmer om ham, er han for tiden kun 'gift' med sin sport. (Foto. Thomas Sjørup/ Polfoto)
Den ensomme viking. 32-årige Mikkel Kessler er en af landets mest eftertragtede mænd, men selv om kvinderne sværmer om ham, er han for tiden kun 'gift' med sin sport. (Foto. Thomas Sjørup/ Polfoto)

En af Danmarks mest eftertragtede ungkarle, The Viking Warrior, Mikkel Kessler, 32, kan vælge og vrage mellem pigerne. Men ifølge både hans søster, Linse, og hans mor, Ann-Patricia, er der ingen seriøs kæreste i hans liv.

- Mikkel kører egostilen. Han prioriterer karrieren frem for en seriøs kæreste. Det har han gjort i mange år.

LÆS OGSÅ: Kessler træner mor og Linse

Det siger de begge, selv om Mikkel Kessler ofte ses med og dater den 23-årige model Lea Hvidt. Hun er ven med både Mikkel, Linse og hendes datter, Stephanie, og kommer ofte hos familien Kessler. Da Mikkel Kessler var inviteret til hofbal på Amalienborg i 2009, havde han da også Lea ved sin side.

- Men de er ikke kærester, siger Linse.

- Men er det hans bolle-veninde?

- Ja, det er det, siger mor, Ann-Patricia, da flash! er på besøg.

- Mor, altså! Den tager du selv med Mikkel, siger Linse til sin mor.

Prioriterer gutterne
- Mikkel har ikke tid til en seriøs kæreste, så længe han bokser. Den pige, der skal have Mikkel, skal vente, til han er færdig med sin karriere, for han er ikke en skidegod kæreste lige nu. Han er nødt til at være egoistisk omkring sit liv, sin træning og sin mad. Han bruger sit liv på sine sparringspartnere, på at træne og rejse. Han prioriterer sin karriere frem for en kæreste, siger Linse.

- Jeg ville føle mig super tilsidesat, hvis jeg var en pige, der sås med Mikkel lige nu. Den sparsomme fritid, han har, prioriterer han sammen med gutterne. Han tager i byen og i drive-in-bio med Maze (bordtennisspilleren Michael Maze, red.) og gutterne.

LÆS OGSÅ: Kessler spillede luftguitar med Volbeat i Forum

- Ligegyldigt hvad pressen skriver, så passer det ikke. Mikkel har ikke nogen kæreste.

En rigtig dejlig fyr

Ifølge Linse er der kun en pige i Mikkels liv lige nu. Det er hans amerikanske bulldog, Chicky.

Mikkel Kessler har to amerikanske bulldogs, hunnen Chicky og hannen Bosse.

- Hvad får en kommende kæreste i Mikkel?

- Han bliver først en rigtig god kæreste, når hans karriere er slut. Og efter sejren forleden tror jeg, at han vil tage mange kampe. Han har ikke tid til en pige nu, men når den tid kommer, og han finder den rette, så vil hun få en meget kærlig og omsorgsfuld kæreste. Lige så hård han er i ringen, lige så blød er han udenfor med de mennesker, han elsker. Han er en rigtig, rigtig dejlig fyr.

- Hvad er det for en pige, Mikkel skal have?

- En på hans egen alder. En pige med hjerne, siger Ann-Patricia i baggrunden.

- Ja, og hun skal lade vente på sig. For Mikkel er slet ikke klar endnu, siger Linse.

LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler - vil gerne ændre sin familie