Kesslers forretnings-imperium vakler

Hans træningsfaciliteter i Dragør belånt til langt over skorstenen, og drifts-underskud plager bokserens selskaber

Mikkel Kessler har i sin karriere kun lidt to nederlag. Men uden for ringen er flere af bokserens selskaber blevet sendt til tælling. (Foto: Jacob Ehrbahn/ Polfoto)
Mikkel Kessler har i sin karriere kun lidt to nederlag. Men uden for ringen er flere af bokserens selskaber blevet sendt til tælling. (Foto: Jacob Ehrbahn/ Polfoto)

The Viking Warrior, Mikkel Kessler, er sendt til tælling.

Ikke i ringen, men i nogle af hans anpartsselskaber.

Tre af Mikkel Kesslers fem anpartsselskaber, Holdingselskabet Møllelodden 1 Aps, Ejendomsselskabet Møllelodden 1 Aps og SLH af 1. marts 2010 Aps, vakler økonomisk, fremgår det af de seneste regnskaber.

Mens Kessler er en fantastisk bokser, går det mindre godt på den private front og med hans private forretninger for tiden.

Ikke alene slås han i disse dage med familieproblemer, fordi hans mor, Ann-Patricia, og hans søster, Linse, sidste søndag i flash! udtalte sig om hans private forhold.

LÆS OGSÅ: Kessler har ikke tid til kærester

De mange boksemillioner, der er investeret i privat business, løber heller ikke rundt.

De seneste regnskaber i tre af hans anpartsselskaber, der netop er offentliggjort, viser, at Mikkel Kessler er en bedre bokser end forretningsmand.

Holdingselskabet kom ud med et underskud på 600.000 kroner. I 2009 var resultatet et underskud på omkring en million.

Og hans ejendom i Dragør, hvor han har indrettet træningslokale, er belånt til langt over skorstenen.

Det betyder dog ikke, at Mikkel Kessler er i økonomisk knibe. Langt de fleste af hans millioner, er investeret sikkert uden for offentlighedens søgelys, så han har penge til resten af livet.

LÆS OGSÅ: Kessler-lejr forhandler med verdensmester

Anpartskapitalen tabt
Men Mikkel Kessler har tabt hele anpartskapitalen i tre af sine selskaber. Og selskabernes statsautoriserede revisor Kurt Lægård skriver:

'I strid med Selskabslovens § 119 er der ikke inden for de gældende tidsfrister stillet forslag til retablering af anpartskapitalen, hvorved ledelsen kan ifalde ansvar.

Ligeledes fremgår det, at der er usikkerhed om holdingselskabets fortsatte drift.

Gæld på godt syv mio.
De tre Kessler-selskaber har alle til huse på Møllelodden 1 i Dragør, hvor Mikkel Kessler også har sine træningsfaciliteter. Han købte ejendommen på samlet 447 kvadratmeter den 28. januar 2008. Pris: 5,3 mio. kr.

Ejendommen er vurderet til 3,5 mio. kroner, men er belånt til langt over skorstenen. Knap syv. mio. skyldes der i træningsfaciliteterne.

Men Mikkel Kessler har prioriteret at have sit eget sted i Danmark, hvor han kan træne og mødes med vennerne.

LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler om Lea: Hun er min kæreste

Af regnskabet for Ejendomsselskabet Møllelodden 1 Aps fremgår det dog, at hele anpartskapitalen er tabt. Selskabet har aktiver for 6,3 mio. kr. men har gældsforpligtigelser på 6,9 mio. kr. og dermed en negativ egenkapital på lidt over 600.000 kr. Selskabet bidrager med et underskud tæt på en kvart million.

Nye partnere
Også Kesslers selskab SLH af 1. marts 2010 aps, der driver virksomhed med salg på internettet og markedsføringsaktiviteter, har tabt hele anpartskapitalen. Virksomheden har en negativ egenkapital på 1,1 mio. kr.

Mikkel Kessler skriver i sin ledelsesberetning, at selskabet i regnskabsåret har udvist et utilfredsstillende resultat, og at selskabets aktiviteter er overdraget til et nystiftet selskab med eksterne samarbejdspartnere, men at selskabet indtil videre videreføres for at understøtte koncernens samlede aktiviteter.

Hos Mikkel Kesslers to sidste selskaber, Cohebo Holding Aps og Cohebo Aps, som han stiftede i august sidste år, foreligger der endnu ikke regnskaber.

LÆS OGSÅ: Kessler: Jeg ville gerne ændre min familie

1 af 3 Forholdet mellem Mikkel Kessler og Lea Hvidt har i den seneste uge trukket en del spalteplads, efter Kesslers mor kaldte hende for bolleveninde. Kessler har dog understreget, at Lea er hans kæreste. (Foto: Thomas Sjørup)
2 af 3 Kessslers ejendom på Møllelodden 1 i Dragør, hvor bokseren har sine træningsfaciliteter. (Foto:Tariq Mikkel Khan/ Polfoto)
3 af 3 Mikkel Kessler har i sin karriere kun lidt to nederlag. Men uden for ringen er flere af bokserens selskaber blevet sendt til tælling. (Foto: Jacob Ehrbahn/ Polfoto)