Annonce:
Annonce:

Julie Zangenberg: Jeg elsker mine bryster

Skuespilleren Julie Zangenberg kendt fra Live fra Bremen ytrede tilfredshed med sine egne bryster ved weekendens store Brystsgallashow - stort billedarkiv med dejlige Julie her

Julie Zangenberg har ikke verdens største bryster, men hun er meget glad for dem, som hun har.(Foto: All Over Press)
Julie Zangenberg har ikke verdens største bryster, men hun er meget glad for dem, som hun har.(Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Som kun 14-årig blev Julie Zangenberg landskendt blandt mindre børn og teenagere på grund af sin titelrolle i filmen 'Klatretøsen' fra 2002. To år efter var hun med i filmen 'Fakiren fra Bilbao', men holdt så efterfølgende en pause fra filmverdenen indtil 2010, hvor hun medvirkede som fotomodel i filmen 'Sandheden om Mænd'. Og i år sprang Julie så ud som Lone Hertz i filmen 'Dirch'.

Klatretøsen er blevet voksen og har også i tre sæsoner været med i det populære og frække tv-program 'Live fra Bremen', hvor smukke Julie ofte fremstilles som en sexet kvinde, der ikke er bange for at vise sin krop frem.

Julie Zangenberg er også ifølge Se og Hør ganske tilfreds med sin krop, og det gælder også hendes bryster, selv om de langt fra kommer i nærheden af noget, der bare minder om Linse Kesslers eller Anni Fønsbys store frontpartier.

Annonce:

Ved det netop overståede Brystgallashow udtrykte Julie ifølge Se og Hør stor tilfredshed med sine bryster:

- Jeg har det så godt med mine bryster. De er ikke verdens største, men de passer til mig, lød det fra Julie, der tidligere har været kæreste med Mikael Wulff og som også har haft en kortvarig flirt med selveste Rasmus Seebach.

Læs hele historien i Se og Hør her

I 2012 kan man iøvrigt opleve Julie Zangenberg i Katrine Wiedemanns film 'Viceværten', hvor Julie springer ud i en grænseoverskridende voldtægtsscene sammen med Lars Mikkelsen.

Annonce:

Filmen 'Viceværten' tager udgangspunkt i den 52-årige Per(Lars Mikkelsen), der er vicevært i et moderne boligbyggeri. Han er en besk og bitter mand uden mange glæder, han har skubbet sin kone fra sig, han har en søn i fængsel, ondt i ryggen og to sølle venner, Viborg og Gregers, som han hundser med. En dag finder han en nøgen pige(Julie Zangenberg) i en tom lejlighed. Hun ligger i et hjørne med lidt gardin omkring sig, som var hun dumpet ned fra himlen, hun taler ikke og er åbenbart lige til at nappe. Og det gør han så. Pigen virker glad, stum og ligetil, måske naiv? For god til at være sand?

- Det var en vild og svær produktion, men jeg elskede at lave filmen. Selvfølgelig var det også rimelig hårdt. Der var nogle scener, hvor Lars Mikkelsens karakter tager pigen, jeg spiller, uden at hun gør modstand. Hun bliver voldtaget nøgen på et betongulv, og jeg fik mærker på både ryg, ben og skulderbladene, fortæller Julie Zangenberg til Billedbladet

Læs også: Julie Zangenberg - her går hun på udsalgsrov

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: