Annonce:
Annonce:

TV: Unge kvinder betalte Bendtners pizza

Nicklas Bendtner måtte have kvindelig hjælp for at få råd til pizza efter sin bytur i lørdags

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

LÆS OGSÅ: Bendtner plejede lyskeskade på dansegulvet

Selv om Nicklas Bendtner tjener millioner af kroner, var han alligevel nødt til at gå tiggergang blandt gæsterne på Pizza Huset for at få penge til natmad.

Det fortæller adskillige uafhængige kilder, som ekstrabladet.dk har talt med.

På vejen hjem fra lørdagens våde bytur, slog en sulten Nicklas Bendtner og hans flirt, Julie Zangenberg, et smut forbi Pizza Huset i Gothersgade.

Yndig klatretøs
Mens den yndige klatretøs blev siddende ude foran pizzeriaet i den ventende taxa, gik den høje angriber ind for at bestille to pizzaer. Da stenrige Bendtner skulle betale, virkede hans dankort dog ikke, hvilket fik den danske landsholdsspiller til at skabe sig.

Annonce:

- Han var pissearrogant og førte sig frem, som om han ejede det hele. Alle folk stod bare og kiggede på hinanden og rystede på hovedet over den måde, han opførte sig på, fortæller en 22-årig tømrer, der løb ind i Bendtner ude foran pizzeriaet efter en tur i byen.

Ved i ikke, hvem jeg er?
Også de ansatte på Pizza Huset husker tydeligt den berusede Sunderland-angriber.

- Han spillede virkelig dum. Da han ikke kunne betale, forlangte han at få pizzaerne gratis og sagde: Ved I ikke, hvem jeg er? Jeg kan købe hele pizzeriaet, fortæller en af de ansatte på Pizza Huset til Ekstra Bladet.

Arrogant attitude
Han lod sig dog ikke slå ud af den arrogante attitude.

- Nej, vi fortalte ham, at det var lige meget, hvem han var. Hvis han ikke kunne betale, var der ingen pizza, siger pizzamanden, der dog ikke vil have sit navn frem.

Hvem betalte?
Efter længere tid, hvor Bendtner tiggede og bad de mange pizzeria-gæster om at finansiere sin mad, forbarmede et par unge piger sig til sidst over den berømte fodboldspillers tiggergang og betalte de cirka 120 kroner, som pizzaerne kostede.

Herefter luntede en bedugget Nicklas Bendtner ud i den ventende taxa til Julie Zangenberg og kørte hjem. Hvordan han fik afregnet taxaen ved vi ikke.

LÆS OGSÅ: Her går Julie Zangenberg på udsalgsrov

Var det dig, der betalte for Nicklas Bendtners pizzaer - eller ved du, hvem det var - så kontakt ekstrabladet.dk: Mail til 1224@eb.dk eller sms 1224 (almindelig sms-takst)

LÆS OGSÅ: Medina og Zangenberg på brosten i stiletter

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: