Kurt Ravn: Vemodigt at så mange Matador-kollegaer er døde

Skuespilleren Kurt Ravn synes, at det er underligt, at så mange af de store danske skuespillere fra Matador ikke eksisterer længere

Kurt Ravn modtager her i 2011 en Bodil for bedste birolle for sin præstation i filmen 'Smukke Mennesker'.(Foto: Benjamin Kürstein)
Kurt Ravn modtager her i 2011 en Bodil for bedste birolle for sin præstation i filmen 'Smukke Mennesker'.(Foto: Benjamin Kürstein)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Rigtig mange af Kurts Ravns kolleger fra ’Matador’ er væk i dag, og det finder han meget vemodigt.

– Jeg behøver bestemt ikke at se serien for at tænke, at det er underligt, at så mange af de store danske skuespillere ikke eksisterer længere.

– Som kolleger er det et tab, men på det personlige plan er der ikke mange fra ’Matador’, jeg efterfølgende har haft nær kontakt med. Vi arbejdede jo intenst fra tidlig morgen til sen aften, hvorefter vi spredtes for alle vinde til andet arbejde. Kirsten Olesen og Morten Grunwald har jeg ofte arbejdet sammen med efterfølgende, men sjældent med mange af de øvrige, fortæller Kurt Ravn.

– I skuespilverdenen er folk rigtig tætte, når de er sammen om et job. Det er nødvendigt for rollerne. Men når jobbet er slut, går de videre til næste job, hvor de så er tætte med en ny gruppe. Og sådan fortsætter det. Man kan sige, at der er lidt ’ude af øje – ude af sind’ over den proces.

– Men selv om de ikke er nære venner, er det da altid trist, når en god kollega går bort, og det er da et savn for skuespillet, hver gang der forsvinder en dygtig skuespiller, understreger Kurt Ravn.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+